Modtag undervisning på Internettet

Flere af vores kurser og uddannelser kan læses helt eller delvist på Internettet. Du finder nedenfor en oversigt over, hvilke af vores uddannelser og kurser som kan læses på Internettet.

I højre kolonne finder du links til mere information om det at læse på Internettet, og du vil ligeledes kunne afprøve det gennem nogle af vores læringsfiler, så du bedst muligt kan vurdere, om det er noget for dig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 44486100 eller sende os en mail på [email protected], hvis du ønsker mere information.

Bliv Kostvejleder / Slankekonsulent™

Hele uddannelsen kan læses enten på Internettet eller i vores lokaler på Frederiksberg, i Odense eller i Aarhus. Eksamen foregår enten på Frederiksberg, i Aarhus eller på Internettet via Skype. Du kan selv vælge hvilken undervisningsform og eksamen, der passer dig bedst.

Om uddannelsen

Bliv Positiv Psykologi Vejleder

Når du tager kurset online, foregår undervisningen som 30 lektioners E-learning og 3 live Webinarer. Du får online adgang til kurset i op til 6 måneder. Webinarerne afholdes kl. 14.00 – 17.00, den 1. søndag i hver måned (januar, februar, juli og august undtaget).

Webinarerne optages og du kan således se dem efterfølgende, hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen.

Om kurset

Tilmeld dig her

Bliv Styrkekonsulent

Du får online adgang til kurset til Styrkekonsulent i op til 6 måneder. Webinarerne afholdes kl. 14.00 – 17.00, den 2. søndag i hver måned (januar, februar, juli og august undtaget). Webinarerne optages og du kan dermed se dem efterfølgende, hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen.

Du får adgang til kurset 1. oktober 2016 og første Webinar afholdes den 13. november 2016.

Om kurset

Tilmeld dig her

Bliv Professionel Fysiurgisk Massør

Cirka 30% af uddannelsen er anatomi/fysiologi (40 lektioner) og kan læses på Internettet. Den fysiske massageundervisning (90 lektioner) kan tages i vores lokaler på Frederiksberg, i København, Roskilde, Odense eller Aarhus.

Om uddannelsen

Tilmeld dig her

Bliv Professionel Fitnessinstruktør

Omkring halvdelen af uddannelsen kan læses på nettet. Anatomi/fysiologi (40 lektioner) tilbydes som klasseundervisning eller som onlineundervisning. Faget Health Management (30 lektioner) læses på Internettet. Den fysiske fitnessundervisning (50 lektioner) kan tages i vores lokaler på Frederiksberg, i København, Odense, Vejle, Aarhus eller Aalborg.

Om uddannelsen

Tilmeld dig her

Bliv Personlig Træner

At Work Skolen tilbyder en professionel uddannelse til Personlig Træner. På uddannelsen får du en grundig indføring i de emner og værktøjer, som er relevante. Uddannelsen sætter desuden fokus på din rolle som Personlig Træner og den betydning, du som menneske bibringer andre gennem dit erhverv.

Uddannelsen strækker sig over 50 intensive lektioner, hvoraf 18 lektioner foregår som E-learning og 32 lektioner som klasseundervisning, herunder med praktisk træning og øvelser.

Om uddannelsen

Tilmeld dig her

Bliv Slankekurs Rådgiver

10 lektioner af totalt 40 læses online som E-learning, resten foregår i vores undervisningslokaler på Mynstersvej 5 på Frederiksberg og i Aarhus på Store Torv 12.

Om kurset

Tilmeld dig her

Kurset om Børn og overvægt læses på vores site www.teori.atnet.dk

Kursus om Børn og overvægt

Undervisning på Internettet. Kurset er en overbygning til uddannelsen som Slankekonsulent ™.

Om kurset

Tilmeld dig her

Kurset om Børn og overvægt læses på vores site www.teori.atnet.dk

Kursus om Sportsernæring/Aktiv ernæring

Undervisning på Internettet. Kurset er en overbygning til uddannelsen som Slankekonsulent™.

Dette ernæringsspeciale sætter fokus på kostvejledning af den aktive, så du kan målrette til såvel motionister som eliteidrætsudøvere.

Om kurset

Tilmeld dig her

Kurset om Sportsernæring/Aktiv ernæring læses på vores site www.teori.atnet.dk

Bliv Sundhedsugle ®

En Sundhedsugle kan lidt populært kaldes en Sundhedssuperbruger, det vil sige, at en Sundhedsugle ved, hvad der forudsættes for en sund livsstil, samt forstår at formidle dette til andre. Hele uddannelsen kan læses på Internettet og består af 30 lektioner.

Se hvad eksperterne siger om kurset her

Om kurset

Tilmeld dig her

Kurset til Sundhedsugle ® læses på vores site www.teori.atnet.dk

Bliv Certificeret LøbeCoach

Den teoretiske del af kurset læses på Internettet. Hertil kommer to praktiske undervisningsdage på At Work Skolen på Frederikberg.

Om uddannelsen

Tilmeld dig her

Lær at foretage Helbredstjek

Den teoretiske del af kurset læses på Internettet. Hertil kommer én praktisk undervisningsdag hos At Work på Frederikberg.

Om kurset

Tilmeld dig her

Kurset om Helbredstjek læses på vores site www.teori.atnet.dk

Kursus om Vegetarisme, stenalderkost og økologi

elearning-oversigt-vegetarisme
Undervisning på Internettet. Kurset er en overbygning til uddannelsen som Slankekonsulent™.

Om uddannelsen

Tilmeld dig her

Kurset om Vegetarisme, stenalderkost og økologi læses på vores site www.teori.atnet.dk