Sådan behandler vi din persondata hos At Work – Når du bruger vores hjemmesider og andre kommunikationskanaler

Hos At Work behandler vi din persondata for at kunne håndtere din henvendelse og opbygge en interesseprofil, så vi kan tilpasse vores hjemmesider med henblik på øget relevans for dig. Din interesseprofil har også indflydelse på, hvilken information vi sender til dig, herunder de tilbud du modtager, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller hvis du bestiller information på anden vis.

Vi anvender cookies

Vores hjemmesider anvender cookies, hvilket er små tekstfiler, som gemmes på brugerens computer. De er blandt andet nødvendige for at få hjemmesiderne til at fungere og til at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Om cookies på www.atwork.dk

Om cookies på www.teori.atnet.dk

Om cookies på www.wellbeing.atwork.dk

Om cookies på www.happy.atwork.dk

Hvis du vil slette eller ændre din oplysninger

For at kunne se, hvad du er interesseret i, behandler vi den persondata du selv giver os, samt registrerer din adfærd på vores hjemmesider. Du kan altid bede os ændre dine interesser eller frabede yderligere information fra At Work ved at sende en mail til persondata@atwork.dk. Her kan du også anmode om at få slettet den persondata vi har om dig.

Vi bruger tredjeparter

Vi går meget op i at tilbyde dig den service, som vi tror har din interesse. Derfor vil vi kunne dele din persondata med eksterne tredjeparter, som vi vurderer afgørende for, at vi kan levere den ønskede service til dig. Vi sørger for at indgå databehandleraftaler med disse parter, så vi kan sikre din persondata. Nogle af tredjeparterne er lokaliseret i lande, der ligger udenfor EU/EØS. Ift. disse tredjeparter sikrer vi, at der er et lovligt grundlag for overførsel af din persondata, eksempelvis gennem EU-U.S. Privacy Shield Framework.

Et eksempel på en af disse tredjeparter, som er lokaliseret i USA, er Google, der er leverandør af et markedsføringsværktøj samt analyseværktøj, som vi gør brug af hos At Work.

Mere information

Du har ret til at begære indsigt, korrigere eller begrænse At Works behandling af din persondata, og du kan have ret til dataportabilitet. Du har desuden ret til at klage over At Works behandling af din persondata til Datatilsynet.

Du kan læse mere om dine rettigheder og vores behandling af din persondata i vores persondatapolitik.

Læs vores persondatapolitik

Du er velkommen til at kontakte os på persondata@atwork.dk hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du har andre spørgsmål til, hvordan vi behandler din persondata.