Bliv Instruktør i Mindfulness til Børn & Unge

Kurset her henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med Mindfulness til børn og unge, f.eks. forældre, pædagoger og lærere. Vi forudsætter ikke specifikke kompetencer, men naturligvis en interesse for mindfulness og børns trivsel.

” Jeg glæder mig også rigtig meget til at få det afprøvet i praksis og forhåbentligt få implementeret mindfulness som en fast praksis i vores skole. Trine, Folkeskolelærer og Instruktør i Mindfulness til Børn og Unge”

Tilmeld dig kurset

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har den mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan betale via din bruttoløn, og dermed spare ca. det halve i skat.

Dette kan ske via en såkaldt bruttolønsordning hvor din arbejdsgiver betaler kurset eller uddannelsen og efterfølgende modregner dette i din bruttoløn, over minimum 12 måneder. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Kontantprisen for kurset er 4.995 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, koster kurset 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 5.744,25 kroner.

De 1.914,75 kroner deles i 3 afdrag over 3 måneder, så du hver måned betaler 1.838,85 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig kurset.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Om kurset

Der ses en stigende interesse for Mindfulness til børn, og forskningen på området peger på store effekter hos både børn og unge.

Kurset her strækker sig over 30 lektioners online undervisning, og fokus vil være på din rolle som instruktør, og hvordan du kan tilrettelægge mindfulnessforløb til børn og unge.

Kurset vil ligeså introducere dig for børn og unges udvikling samt erfaringer og forskning gjort i forhold til mindfulness og børn og unge.

”Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs? Vi tilbyder direkte kontakt til vores undervisere, og sikrer svar indenfor 24 timer på hverdage. Og det sker, at vi heller ikke kan holde fingrene fra tasterne i weekenden ;-)”

Uddannelsesindhold

Kurset vil præsentere dig for mange øvelser og opgaver, og vi anbefaler, at du afprøver disse på børn og unge, så vidt det er muligt for dig.

Når vi har modtaget din tilmelding, sørger vi for at fremsende din grundbog ”Mindfulness for børn og unge – teori og praktiske øvelser” til dig. På kurset vil du endvidere blive introduceret for andet undervisningsmateriale, hvor det skønnes relevant.

Levende undervisning af høj kvalitet

Kurset tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du et hav af fordele:

 • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
 • Læs når det passer dig.
 • Læs i dit eget tempo.
 • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.
 • Sparring med andre, der tager samme forløb som online undervisning.

Undervisningsindhold

 • Introduktion til mindfulness
 • Mindfulness i hverdagen
 • Mindfulness i din hverdag
 • Børn og unge som målgruppe
 • Tilrettelæggelse af mindfulnessforløb til børn og unge
 • Forslag til mindfulnessøvelser til børn og unge (inddelt efter alder) og med fokus på:
  – Sanseøvelser
  – Åndedrætsøvelser
  – Klassiske øvelser
 • Din rolle som instruktør

Undervisningen er delt op i moduler, og du får adgang til alle moduler efter tilmelding. Vi anbefaler, at du tager modulerne i den rækkefølge som de præsenteres, men det er selvfølgelig helt op til dig, i hvilken rækkefølge du vil tage dem.

Ved minimum 75% online deltagelse samt udarbejdelse af kort afsluttende refleksionsopgave, udstedes kursusbevis.