Speciale i Sportsernæring (Aktiv ernæring)

Specialet her er en overbygning til At Work Skolens Kostvejlederuddannelse og giver dig en større forståelse for dét at kostvejlede til idrætsaktive.

Tilmeld dig specialet

Specialet sætter først og fremmest fokus på læren omkring den basale fysiologi samt fysisk aktivitet i praksis og dernæst fokus på de ernæringsmæssige forhold, der knytter sig til idrætsaktive.

Specialet giver dig også viden om, hvordan du i praksis kan udarbejde kostplaner til idrætsaktive, samt bibringer dig viden om særlige målgrupper.

Specialet henvender sig til alle, der arbejder med kostvejledning til det aktive menneske – såvel motionister som eliteidrætsudøvere.

Undervisningsindhold

Undervisningen foregår 100% online og strækker sig over 25 lektioner. Du har adgang til undervisningen i 4 måneder.

  • Fysisk aktivitet og træningsfysiologi
  • Træningsspecifik ernæringslære
  • Vitaminer og mineraler
  • Særlige målgrupper

Specialet afsluttes med en online test og såfremt testen besvares med et tilfredsstillende resultat, udstedes et kursusbevis.

Levende undervisning af høj kvalitet

Specialet tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du et hav af fordele:

  • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
  • Læs når det passer dig.
  • Læs i dit eget tempo.
  • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.
  • Sparring med andre, der tager samme forløb som online undervisning.

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

Bliv Konsulent i Proces Ernæring ®

Når du har taget dette speciale sammen med din Kostvejlederuddannelse, kan du bruge den varemærkeretlige beskyttede titel Proces Ernæring ®.

Læs om titlen Proces Ernæring