Bliv Fysisk Træner og Kostvejleder

Træning og kost spiller sammen og skaber en mærkbar synergi, når det handler om at trives og at komme i bedst mulig form. Vi ser derfor en stigende interesse for at kombinere træning og kostvejledning.

På At Work Skolen kan du vælge en særlig uddannelseskombination, hvor du kan tage uddannelserne til Fysisk Træner og Kostvejleder i et samlet forløb. Med en kombination af disse to uddannelser, bliver du klædt på til at hjælpe dine kunder i mål, med en bredere vifte af tiltag. Uanset om dit fokus er at hjælpe dine kunder med vægttab, styrke, udholdenhed, vægtøgning eller generel trivsel, så vil et specifikt fokus på ernæring kunne gøre en stor forskel.

Tilbud – Spar 4.000 kroner

Normalprisen for uddannelsen til Fysisk Træner er 7.995 kroner og 9.500 kroner for Kostvejleder uddannelsen.

Tilmelder du dig de to uddannelser samtidigt, sparer du 4.000 kroner og din pris bliver kun 13.495 kroner.

Online tilmelding

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris.

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Kontantprisen inkl. alle materialer er 13.495 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 15.519,25 kroner. De 15.519,25 kroner deles i 6 eller 8 afdrag efter ønske.

  • 6 afdrag over 6 måneder, så du hver måned betaler 2.586,55 kroner.
  • 8 afdrag over 8 måneder, så du hver måned betaler 1.939,91 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsespakken.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Sådan bliver du Fysisk Træner og Kostvejleder

Uddannelsen består af to trin. Du behøver ikke nødvendigvis tage Fysisk Træner uddannelsen som trin 1. Hvis du ønsker at tage Kostvejleder uddannelsen først, kan du selvfølgelig vælge det. I så fald skal du bare skrive, at du ønsker det, når du tilmelder dig.

Trin 1 – Fysisk Træner uddannelsen

Du starter med at tage uddannelsen til Fysisk Træner, hvor du bliver bliver klædt på til at instruere og inspirere motionister til en fysisk aktiv livsstil. Du får et solidt teoretisk fundament, praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsforløb.

Som en del af uddannelsen til Fysisk Træner, skal du vælge mellem fem specialiseringer. Du kan vælge at specialisere dig indenfor løbetræning, mental trivsel, familier, seniorer eller outdoor- og hjemmetræning.

Læs om uddannelsen

Trin 2 – Kostvejleder uddannelsen

Efter du har gennemført din Fysisk Træner uddannelse, får du adgang til Kostvejleder, hvor der sættes fokus på både motivation, kost og træning. Du vil lære at kunne følge dine kunder fra a–z og sikre en livsstilsændring og et positivt fokus.

Læs om uddannelsen