300 timer – Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Med undervisningen i anatomi, fysiologi og sygdomslære får du en forståelse for kroppens grundlæggende opbygning (anatomi), dens virkemåde (fysiologi) og de forhold, som gør sig gældende ved sygdomme (sygdomslære).

”Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs? Vi tilbyder direkte kontakt til vores undervisere, og sikrer svar indenfor 24 timer på hverdage. Og det sker, at vi heller ikke kan holde fingrene fra tasterne i weekenden ;-)”

Uddannelsesindhold

Efter endt kursusforløb er du i besiddelse af den nødvendige teoretiske viden inden for anatomi, fysiologi og sygdomslære, som kræves for at kunne træffe faglige velbegrundede valg i forhold til en behandling. Du vil kunne give faglig velbegrundet vejledning til personer, der ønsker behandling af en massør, zoneterapeut, akupunktør eller andre alternative behandlere.

Online tilmelding

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris.

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Kontantprisen for kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære er 9.995 kroner. Ønsker du en afdragsordning, så koster kurset 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 11.494,25 kroner.

De 11.494,25 kroner deles i 4 afdrag over 4 måneder, så du hver måned betaler 2.873,56 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig kurset.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Til dig som ønsker at blive RAB-godkendt

Er du Zoneterapeut, Massør, Akupunktør eller lignende, og ønsker du at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB)? Så er vores online kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære noget for dig. Dette kursus kan du nemlig bruge som en del af din godkendelse til at blive RAB-behandler og opnå en række fordele.

Kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære er godkendt hos Danske Terapeuter, der er en af Danmarks største brancheforeninger for alternative behandlere.Kurset er godkendt hos Danske Terapeuter, der er en af Danmarks største brancheforeninger for alternative behandlere. At Work Skolens kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære er forhåndsgodkendt hos DAKOBEKurset er ligeledes forhåndsgodkendt hos brancheforeningen DAKOBE, samt hos brancheforeningen Praktiserende Akupunktører, der er Danmarks ældste brancheforening for akupunktører.

Du kan meget vel få kurset godkendt hos andre brancheforeninger og vi anbefaler, at du spørger den brancheforening, som du ønsker at blive medlem af.

For at blive RAB-godkendt skal du overholde en række krav fra Sundhedsstyrelsen og brancheforeninger.

Se hvordan du bliver RAB-godkendt

Praktisk information om kurset

Prisen for kurset er 9.995 kroner, eksklusiv bøger og eksamen, og strækker sig over 300 timer.

De 300 timer fordeler sig således:

  • Anatomi: 100 timer.
  • Fysiologi: 100 timer.
  • Sygdomslære: 100 timer.

Levende undervisning af høj kvalitet

Kurset tages som 100% online undervisning og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Vi har lavet nogle gratis prøvemoduler, så du har mulighed for at prøve E-learningen.

Prøv E-learningen her

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

Eksamen

Hvert fag afsluttes med en skriftlig eksamen af 1 times varighed, det vil sige 3 timers eksamen i alt. Eksaminerne kan enten afsluttes enkeltvis, to ad gangen eller alle tre sammenhængende.

Eksaminerne kan tages i København (ca. 4 gange årligt) eller i Aarhus (ca. 4 gange årligt). Eksamenstilmeldingen sker online på vores undervisningsside. Bemærk, at man selv bestemmer, hvilken rækkefølge fagene skal afsluttes i.

Eksaminerne kan enten betales som én samlet eksamenspakke der har en pris af 1.650 kroner. Denne eksamenspakke inkluderer en eksamen i hvert fag og forudsætter at man tager to eksaminer samme dag og den sidste eksamen en anden dag.

Eksaminerne kan også tilkøbes separat. Dvs. at man kan dele de tre eksaminer op over tre forskellige dage. Denne form for eksamenstilmelding har en pris af 700 kr. pr. eksamen.

Prøveeksamen:

På uddannelsesforløbet tilbydes der forskellige prøveeksamensopgaver inden de afsluttende eksaminer finder sted.

Prøveeksamensopgaverne ligner, i opbygningen og typen af spørgsmål, de eksamensopgaver, som man bliver præsenteret for til de afsluttende eksaminer.

Bøger

Det anbefales, at du køber nedenstående to grundbøger til undervisningen. Du kan købe dem andetsteds, og den estimerede pris er 1.400 kroner.

  • ”Ind under huden – Anatomi og fysiologi” af Oluf Nielsen og Anni Springborg, 2. udgave, udgivet af Munksgaard (estimeret pris: 700 kr.)
  • ”Sygdomslære – Hånden på hjertet” af Arne Lykke Viborg og Annette Walsøe Thorup, 3. udgave, udgivet af Munksgaard (estimeret pris: 700 kr.)

Supplerende læsemateriale:

Du har mulighed for at supplere din læsning med bogen: ”Fysiologi og anatomi – Det levende menneske” af Ulla Fasting og Jørgen Hougaard, udgivet af Munksgaard (estimeret pris: 800 kr.) Denne bog er nutidig og godt illustreret.