300 lektioner – Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Med undervisningen i anatomi, fysiologi og sygdomslære får du en forståelse for kroppens grundlæggende opbygning (anatomi), dens virkemåde (fysiologi) og de forhold, som gør sig gældende ved sygdomme (sygdomslære).

Efter endt kursusforløb, er du i besiddelse af den nødvendige teoretiske viden, inden for anatomi, fysiologi og sygdomslære, som kræves for at kunne træffe faglige velbegrundede valg i forhold til en behandling. Du vil kunne give faglig velbegrundet vejledning til personer, der ønsker behandling af en massør, zoneterapeut, akupunktør eller andre alternative behandlere.

Online tilmelding

Til dig som ønsker at blive RAB-godkendt

Er du Zoneterapeut, Massør, Akupunktør eller lignende, og ønsker du at blive RAB-godkendt? Så er vores online kursus til anatomi, fysiologi og sygdomslære noget for dig. Med dette kursus kan du nemlig hurtigt blive godkendt RAB-behandler og opnå en række fordele.

For at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB), skal du overholde en række krav fra Sundhedsstyrelsen og brancheforeninger.

Se hvordan du bliver RAB-godkendt

Praktisk information om kurset

Prisen for kurset er 9.995 kroner, eksklusiv bøger og eksamen. Undervisningen foregår som 100% online undervisning, så du får et fleksibelt studie, som nemt kan tilpasses din hverdag. Du har adgang til undervisningen i op til 18 måneder.

De 300 lektioner fordeler sig således:

  • Anatomi og fysiologi: 200 lektioner.
  • Sygdomslære: 100 lektioner.

Afdragsordning

Kontantprisen for kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære er 9.995 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster kurset 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 11.494,25 kroner. De 11.494,25 kroner deles i 4 afdrag over 4 måneder, så du hver måned betaler 2.873,56 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig kurset.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Eksamen:

Eksamen kan du tage på på Frederiksberg eller efter særlig aftale i Odense eller Aarhus. Eksamenspakke koster 1.650 kroner. Bøger skal købes andetsteds og den estimerede pris er 1.400 kroner. Du kan læse om bøgerne længere nede på siden.

  • Anatomi og fysiologi eksamen: 2 timers skriftlig eksamen.
  • Sygdomslære eksamen: 1 times skriftlig eksamen.

Grundbøger:

Bøger skal købes andetsteds og den estimerede pris er 1.400 kroner. Der vil på kurset blive anvendt to grundbøger. Disse omfatter:

  • ”Ind under huden – Anatomi og fysiologi” af Oluf Nielsen og Anni Springborg, 2. udgave, udgivet af Munksgaard (estimerede pris: 700 kr.)
  • ”Sygdomslære – Hånden på hjertet” af Arne Lykke Viborg og Annette Walsøe Thorup, 2. udgave, udgivet af Munksgaard (estimerede pris: 700 kr.)

Supplerende læsemateriale:
Du har mulighed for at supplere din læsning med bogen: ”Fysiologi og anatomi – Det levende menneske” af Ulla Fasting og Jørgen Hougaard, udgivet af Munksgaard (estimerede pris: 800 kr.) Denne bog er ikke et krav til undervisningen, men er nutidig og godt illustreret.