At Work Skolens
online minikurser

Prisen for et minikursus er kun 1.250 kroner og du har adgang til kurset i 3 måneder. Kurset tages 100% online, hvilket giver dig et hav af fordele.

Om minikurserne

Minikursus – Søvn

Søvn har indflydelse på din hukommelse, dømmekraft, vægt, humør, sexliv m.m. Uanset din baggrund eller hvad hensigten med kurset er for dig, så er den viden, som du opnår her på kurset, utroligt relevant. For søvn spiller en afgørende rolle i privat- og arbejdsliv.

Dit udbytte:
Kurset er for dig, som ønsker at få en bedre forståelse for, hvordan du kan forbedre din søvn, så du kan få mere energi i hverdagen. Du får en generel viden om søvn, herunder en forståelse for sammenspillet mellem søvn, hormoner og immunforsvaret, og så får du konkrete råd til forbedring af din søvn, som du kan tage i brug med det samme.

Tilmeld dig minikurset her

Minikursus – Den motiverende samtale

Den motiverende samtale – også kaldet motivationssamtalen – er en samtaleteknik, der har vundet indpas i et hav af indsatsområder og både sygeplejersker, diætister, læger, psykologer, jobkonsulenter, fysioterapeuter m.fl. gør brug af teknikken.

Den motiverende samtale har fokus på løsninger frem for problemer og har fokus på personens styrker frem for svagheder. Samtaleteknikken handler ikke om at motivere til forandring, men nærmere om at tilrettelægge samtaler således, at de personer som man beskæftiger sig med, overtaler sig selv til forandring. Det er altså en samtale, der hjælper til forandring.

Dit udbytte:
Du vil opnå et grundlæggende kendskab til den motiverende samtale, herunder vil du tages gennem metoden. Uanset din baggrund, så er den motiverende samtale altid en god samtaleteknik at have stiftet bekendtskab med og kan anvendes både i privat- og arbejdslivet.

Tilmeld dig minikurset her

Minikursus – Mindfulness

Løst oversat, så betyder Mindfulness bevidst nærvær – det vil sige den form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet, uden at bedømme eller vurdere. Gennem forståelse og anvendelse af mindfulness, vil du kunne påvirke dit indre og de beslutninger du træffer.

Dit udbytte:
Du vil på kurset få en forståelse for, hvad mindfulness er, samt lære hvordan du tilegner dig mindfulness gennem praktiske øvelser, som du kan tage i brug med det samme.

Tilmeld dig minikurset her