Speciale i Plantebaseret kost

Den daglige kost handler for mange mennesker om meget mere end kalorier, vitaminer og mineraler. Flere og flere interesserer sig for forskellige kostteorier og vores personlige holdninger og værdier afspejles i stigende grad i vores måde både at leve og spise på.

Om specialet

Specialet her er en overbygning til At Work Skolens Kostvejlederuddannelse og giver dig større forståelse for dét at leve plantebaseret og dét at kunne vejlede inden for den plantebaserede levevis.

Specialet vil give dig en særlig introduktion til den plantebaserede kost og de årsager der knytter sig til den plantebaserede levevis.

På specialet vil der være særligt ernæringsmæssigt fokus på vegetar-grupperne: lakto-ovo-vegetarer, veganere, pescetarer og fleksitarer. Der vil desuden være fokus på kostberegninger og kostplaner samt din rolle som Kostvejleder, så du efter specialet føler dig klædt på til at vejlede inden for den plantebaserede kost.

Derudover vil specialet give dig en guide til, hvordan man spiser plantebaseret, særlige målgrupper samt den plantebaserede kost og de officielle kostråd.

Tilmeld dig specialet

Undervisningsindhold

Undervisningen foregår 100 % online og strækker sig over 25 lektioner. Du har adgang til undervisningen i 4 måneder.

 • Introduktion til den plantebaserede kost
 • Den plantebaserede kost i Danmark
 • Ernæringsmæssige fokuspunkter for følgende vegetar-grupper: lakto-ovo-vegetarer, veganere, pescetarer og fleksitarer
 • Guide til at spise plantebaseret
 • Særlige målgrupper
 • Din rolle som kostvejleder

Specialet afsluttes med en online test og såfremt testen besvares med et tilfredsstillende resultat, udstedes et kursusbevis.

Levende undervisning af høj kvalitet

Specialet tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du et hav af fordele:

 • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
 • Læs når det passer dig.
 • Læs i dit eget tempo.
 • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.
 • Sparring med andre, der tager samme forløb som online undervisning.

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

Bliv Konsulent i Proces Ernæring ®

Når du har taget dette speciale sammen med din Kostvejlederuddannelse, kan du bruge den varemærkeretlige beskyttede titel Proces Ernæring ®.

Læs om titlen Proces Ernæring