Stiftet i 1992 af Camilla Hilbrands

Camilla Hilbrands stiftede i 1992 At Work, der de første år gik under navnet After Work, hvor Camilla Hilbrands tilbød motion på arbejdspladser efter arbejdstid.

Som vi alle ved i dag, men som Camilla havde forudset i 1992, så er sundhed på arbejdspladsen en naturlig del af hverdagen, da det er til gensidig fordel for såvel medarbejdere som for arbejdspladsen.

Camilla tog selv en uddannelse som lægeeksamineret massør og grundet kundernes krav og uddannelsens meget lave kvalitet, oprettede hun At Work Skolen i 1994. Hun vurderede, at der måtte være behov for uddannelser og kurser indenfor sundhed af høj faglighed og kvalitet.

cd812552e0

Fagligt niveau gennem statsautoriserede fagfolk

Gennem årene har Camilla udviklet og videreudviklet mange forskellige kurser og uddannelser, som du kan se på vores hjemmeside i dag.

Mange kurser og uddannelser indenfor sundhed er ikke underlagt nogle faglige eller andre offentlige kvalitetskrav. Dette har medført et næsten lovløst marked uden kontrol af det faglige niveau, hvorfor Camilla altid har sat sig i front ved at fagligheden er forsvarlig.

Camillas tanke, og det som er styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de ligeledes er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer m.fl. bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.

Med statsautoriserede fagfolk i ryggen har Camilla udviklet mange kurser og uddannelser og altid sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, så det faglige indhold står i forhold til, hvad der efterspørges på erhvervs- og sportsmarkedet i dag.

At Work A/S i dag

At Work er i dag blevet til et aktieselskab med professionel ledelse og bestyrelse og har i årenes løb udviklet sig til en virksomhed med mere end 100 ansatte.

At Work Skolen A/S | At Work Academy

At Work Skolen uddanner tusindvis hvert år. Vores uddannelser henvender sig til såvel private som til virksomheder.

Vi uddanner alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner massører, personlige trænere, instruktører, slankekonsulenter m.fl.

I virksomheder videreuddanner vi HR-personale, sikkerhedsudvalg, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

At Net A/S

Under At Work Skolen hører At Net A/S (www.teori.atnet.dk), som varetager vores E-learning samt et forum for tidligere studerende.

Mange hundrede kursister fra hele Europa benytter vores E-learning hvert år.

Naturmedicinsk Kursuscenter

Naturmed.atwork.logo1At Work Skolen har overtaget Naturmedicinsk Kursuscenter og er stolte af, at kunne tilbyde deres anerkendte uddannelse til zoneterapeut.

Naturmedicinsk Kursuscenter har eksisteret siden 1979 og har uddannet tusindvis af elever over årene. Der findes zoneterapeuter og massører fra Naturmedicinsk Kursuscenter over alt i Danmark.

Zoneterapeut uddannelsen fortsætter under navnet Naturmedicinsk Kursuscenter.

Direktion og tilknyttede bestyrelsesmedlemmer

Camilla Hilbrands
Founder & Innovator samt bestyrelsesformand for At Work A/S, MBA in International Management. Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Søren Munch Jensen
CEO / Administrerende direktør og medlem af bestyrelsen for At Work A/S.

Malik Møller
Medlem af bestyrelsen for At Work A/S. Malik arbejder til dagligt som læge på Dronnings Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland.

Mere om ledelsen og bestyrelsen