Bliv Certificeret Sundhedscoach

Brænder du for sund kost, fysisk aktivitet og mental trivsel? Og vil du gerne være med til at sætte sundhedsfremme i spil? Så kunne uddannelsen til Certificeret Sundhedscoach meget vel være noget for dig.

Online tilmelding

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har den mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan betale via din bruttoløn, og dermed spare ca. det halve i skat.

Dette kan ske via en såkaldt bruttolønsordning hvor din arbejdsgiver betaler kurset eller uddannelsen og efterfølgende modregner dette i din bruttoløn, over minimum 12 måneder. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 34.494,25 kroner. De 34.494,25 kroner deles i 12 afdrag over 12 måneder, så du hver måned betaler 2.874,52 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Om uddannelsen

Uddannelsen til Sundhedscoach er sammensat af fire forløb på At Work Skolen og afsluttes med en samlende case-orienteret skriftlig opgave.På uddannelsen får du den nødvendige teoretiske viden og de praktiske værktøjer, der skal til for at kunne give sundhedsfremmende vejledning og coaching inden for Kost, Træning, Søvn og Mental trivsel.

Uddannelsen er sammensat af fire forløb på At Work Skolen og afsluttes med en samlende case-orienteret skriftlig opgave.

Du behøver ikke at tage forløbene i nedenstående rækkefølge.

Den samlede studietid kan være op til 24 måneder.

Positiv Psykologi Vejleder

Med fokus på emner som flow, positive relationer, mindfulness, styrker, empati, robusthed og lykke får du på kurset til Positiv Psykologi Vejleder et helt anderledes perspektiv med værktøjer til at gøre en positiv forskel.

Undervisningsform:
Online undervisning. Adgang i op til 6 måneder.

Længde:
40 lektioner

Læs om kurset

Kostvejleder

Her lærer du at give målrettet og faglig rådgivning samt vejledning til overvægtige, der ønsker at tabe sig. Uddannelsen giver dig desuden effektive værktøjer, der kan anvendes i sammensætningen af forskellige forløb såsom slankehold og personlige konsultationer. På den måde kan du være med til at sikre, at den enkelte fastholdes i et godt og motiverende forløb.

Undervisningsform:
Online undervisning. Adgang i op til 6 måneder.

Længde:
60 lektioner

Læs om uddannelsen

Fysisk Træner med speciale i Outdoor- og hjemmetræning

Som Fysisk Træner med speciale i Outdoor- og hjemmetræning, bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til en fysisk aktiv livsstil. Du får et solidt teoretisk fundament, praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsforløb.

Undervisningsform:
Online undervisning. Adgang i op til 6 måneder.

Længde:
100 lektioner

Læs om uddannelsen

Søvncoach

På kurset til Søvncoach får du en grundig viden om søvn, herunder en forståelse for samspillet mellem søvn, hormoner og immunforsvaret – og ikke mindst metoder og værktøjer til at forbedre den.

Undervisningsform:
Online undervisning. Adgang i op til 6 måneder.

Længde:
35 lektioner

Læs om kurset

Afsluttende opgave

Når du har gennemgået og bestået alle fire uddannelseselementer, afslutter du med en skriftlig case-opgave, hvor du skal lave et sundhedsprogram til en konkret kunde.

Du vil efter bestået uddannelse få udstedt et bevis, og du kan kalde dig Certificeret Sundhedscoach.

Personlig sparring og studievejledning

Når du har tilmeldt dig uddannelsen, kontakter vi dig med henblik på en personlig sparrings-session med en af vores dygtige studievejledere. I kan så i fællesskab få kortlagt, i hvilken rækkefølge du skal tage de forskellige elementer samt prioritere din studietid.

Under uddannelsen vil du også løbende have mulighed for at få personlig og faglig støtte og sparring – og du bliver en del af et studiemiljø med andre, som brænder for sundhed, ligesom du gør det.

Levende undervisning af høj kvalitet

Uddannelsen tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet.

Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du altså et hav af fordele:

  • Sparring med underviser eller andre, som læser samme uddannelse.
  • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
  • Læs når det passer dig.
  • Læs i dit eget tempo.
  • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.