Ledelse og bestyrelse

Camilla Hilbrands er direktør i At WorkDirektør Camilla Hilbrands

Direktør for At Work A/S, MBA i International Management.

Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Hun har siddet i NCSAs ekspertpanel (Nationalt Center for sundhedsfremme på arbejdspladsen) og fungerer i dag som sundheds- og helbredskonsulent samt rådgiver for flere virksomheder.

Ligeledes er Camilla en aktiv foredragsholder og underviser.

Særlige kernekompetencer:

  • Innovation: Nytænkning og scenarioarbejde, fokus på anvendelighed, synliggørelse og frembringelse af synergi
  • Formidling: Engagement, kommunikation på alle niveauer, professionelle præsentationer
  • Ledelse: Erfaring fra operationelt til strategisk niveau, opbygning af relationer og netværk, konflikthåndtering og handlekraft

Bestyrelsesmedlem Malik Møller

Malik Møller er bestyrelsesmedlem i At WorkMalik Møller er medlem af bestyrelsen for At Work A/S. Malik arbejder til dagligt som læge på Dronnings Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland.

Malik har en bachelor i Biomedicin fra Syddansk Universitet, hvor han efterfølgende læste til læge, hvilket han blev i 2012.

Malik har arbejdet inden for mange områder, men har, både under studiet, hvor han underviste i fysiologi og endokrinologi samt under arbejdet som læge, fordybet sig i, hvad der sker når kroppen påvirkes af forskellige metaboliske tilstande, herunder fedme.

Udover sit arbejde som læge, har han været involveret i flere projekter, heriblandt analyse af det grønlandske sundhedsvæsen, med henblik på indførelse af telemedicin, optimering af patientforløb samt audit af patientforløb. Malik har endvidere været medlem af bestyrelsen i Grønlandske Lægeforening.