Ledelse og bestyrelse

Adm. direktør Camilla Hilbrands

Adm. direktør for At Work A/S, MBA i International Management.

Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Hun har siddet i NCSAs ekspertpanel (Nationalt Center for sundhedsfremme på arbejdspladsen) og fungerer i dag som sundheds- og helbredskonsulent samt rådgiver for flere virksomheder.

Ligeledes er Camilla en aktiv foredragsholder og underviser.

Særlige kernekompetencer:

  • Innovation: Nytænkning og scenarioarbejde, fokus på anvendelighed, synliggørelse og frembringelse af synergi
  • Formidling: Engagement, kommunikation på alle niveauer, professionelle præsentationer
  • Ledelse: Erfaring fra operationelt til strategisk niveau, opbygning af relationer og netværk, konflikthåndtering og handlekraft

Bestyrelsesformand Michael Buksti

Michael Buksti er bestyrelsesformand for At Work A/S. Michael arbejder til daglig som Presse-, Kommunikations- samt Marketingdirektør i Danmarks fjerde største kommercielle pensionsselskab, AP Pension.

Michael Buksti er uddannet cand. polit, journalist, Executive Coach og MBA med speciale i ledelse, kommunikation og markedsføring.

Igennem årene har Michael fungeret som rådgiver inden for kommunikations og markedsføring for en række af Danmarks største virksomheder, lige som han har fungeret som træner i en Danmarks førende fitnesskæder.

Michael er endvidere formand for styregruppen bag Parkinsonforeningens projekt ”Dans med Parkinson”, der er et tre årigt projekt, som med støtte fra Tryg Fonden, i perioden fra 2017 – 2020, ved hjælp af dans, bevægelse og rytmik skal skabe livsglæde for en ofte overset patientgruppe og deres pårørende.


Bestyrelsesmedlem Malik Møller

Malik Møller er medlem af bestyrelsen for At Work A/S. Malik arbejder til dagligt som læge på Dronnings Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland.

Malik har en bachelor i Biomedicin fra Syddansk Universitet, hvor han efterfølgende læste til læge, hvilket han blev i 2012.

Malik har arbejdet inden for mange områder, men har, både under studiet, hvor han underviste i fysiologi og endokrinologi samt under arbejdet som læge, fordybet sig i, hvad der sker når kroppen påvirkes af forskellige metaboliske tilstande, herunder fedme.

Udover sit arbejde som læge, har han været involveret i flere projekter, heriblandt analyse af det grønlandske sundhedsvæsen, med henblik på indførelse af telemedicin, optimering af patientforløb samt audit af patientforløb. Malik har endvidere været medlem af bestyrelsen i Grønlandske Lægeforening.