Er du ledig?

Du kan meget vel have mulighed for at få uddannelser eller kurser på At Work Skolen betalt af din kommune eller dit jobcenter. Eksempelvis er vores Kostvejlederuddannelse på positivlisten i flere områder og når det kommer til jobplan, revalidering og aktivering, kan du muligvis få vores forløb til Zoneterapeut, Personlig Træner, Mindfulness Instruktør, Massør, Løbecoach eller Fitnessinstruktør, helt eller delvist betalt.

Tal endelig med din sagsbehandler eller a-kasse om netop dine muligheder.

Bliv Kostvejleder

Er du ledig, kan du meget vel have mulighed for at få At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder betalt af din kommune eller dit jobcenter. Kostvejlederuddannelsen er på positivlisten i følgende områder:

  • Hovedstaden
  • Vestjylland
  • Nordjylland

Læs om uddannelsen her

Har du spørgsmål?
Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores studievejledning på 44 48 61 00 eller [email protected] og høre om de erfaringer vi har på området.

Om 6 ugers jobrettet uddannelse

Den 1. januar 2015 blev retten til 6 ugers selvvalgt uddannelse erstattet af ordningen om ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.

Du har adgang til ordningen, hvis du er:

  • Ledig og faglært.
  • Ledig og ufaglært.
  • Ledig med en kort videregående samt erhvervsfaglig uddannelse.

Derudover skal din valgte uddannelse stå på en positivliste som Beskæftigelsesministeriet udgiver. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har lavet en detaljeret beskrivelse af ordningen, som du kan se ved at bruge følgende link:

Læs om ordningen