Er du ledig?

Du kan meget vel have mulighed for at få uddannelser eller kurser på At Work Skolen betalt af din kommune eller dit jobcenter. Vi har erfaring med 6 ugers selvvalgt uddannelse og kurser i forbindelse med jobplan, revalidering og aktivering.

Bliv Kostvejleder

Er du ledig, kan du meget vel have mulighed for at få At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder betalt af din kommune eller dit jobcenter. Kostvejlederuddannelsen er på positivlisten i følgende områder:

  • Hovedstaden
  • Vestjylland
  • Nordjylland

Læs om uddannelsen her

Har du spørgsmål?
Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores studievejledning på 44 48 61 00 eller [email protected] og høre om de erfaringer vi har på området. Tal også endelig med din sagsbehandler eller a-kasse om netop dine muligheder.

Om 6 ugers jobrettet uddannelse

Den 1. januar 2015 blev retten til 6 ugers selvvalgt uddannelse erstattet af ordningen om ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.

Du har adgang til ordningen, hvis du er:

  • Ledig og faglært.
  • Ledig og ufaglært.
  • Ledig med en kort videregående samt erhvervsfaglig uddannelse.

Derudover skal din valgte uddannelse stå på en positivliste som Beskæftigelsesministeriet udgiver. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har lavet en detaljeret beskrivelse af ordningen, som du kan se ved at bruge følgende link:

Læs om ordningen

Bliv Sundhedskonsulent

I samarbejde med Professionshøjskolen UCC udbyder At Work Skolen en uddannelse til Sundhedskonsulent. Uddannelsen er godkendt under ordningen 6 ugers jobrettet uddannelse. Du kan dog højst tage 2 af de 3 moduler.

Uddannelse henvender sig til sundhedsprofessionelle og andre professionsuddannede, fx socialrådgivere, pædagoger eller lærere, med særlig interesse eller blik for at sundhedsfremme og forebygge i et praksis perspektiv i offentligt eller privat regi.

For at tage diplomuddannelsen kræves to års relevant erhvervserfaring efter afsluttende adgangsgivende grunduddannelse.

Mere om UCC Sundhedskonsulent

Om Professionshøjskolen UCC