Bliv Instruktør i Mindfulness på arbejdspladsen

Kurset her henvender sig til alle, der ønsker at integrere Mindfulness i deres arbejdsdag, og instruere/inspirere kolleger til at gøre det samme. Vi forudsætter ikke specifikke kompetencer, men naturligvis en interesse for mindfulness og trivsel generelt.

”Kurset har givet mig en god baggrundsviden og indsigt i, at mindfulness ikke bare er det sidste nye ”sort”, men at der rent faktisk er evidens for at det virker og hvordan det påvirker både krop og mentalt. For mig er det er det vigtig viden at have, når jeg skal sprede det gode budskab; mindfulness. Heidi, Konsulent IT-branchen”

Tilmeld dig kurset

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har den mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan betale via din bruttoløn, og dermed spare ca. det halve i skat.

Dette kan ske via en såkaldt bruttolønsordning hvor din arbejdsgiver betaler kurset eller uddannelsen og efterfølgende modregner dette i din bruttoløn, over minimum 12 måneder. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Kontantprisen for kurset er 4.995 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, koster kurset 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 5.744,25 kroner.

De 1.914,75 kroner deles i 3 afdrag over 3 måneder, så du hver måned betaler 1.838,85 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig kurset.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Om kurset

Der ses en stigende interesse for Mindfulness på arbejdspladsen, og forskningen på området peger på store effekter hos medarbejderne.

Kurset her strækker sig over 30 lektioners online undervisning, og fokus vil være på din rolle som instruktør og inspirator, og hvordan du kan integrere Mindfulness på arbejdspladsen.

Kurset vil ligeså introducere dig for mindfulness som et element i arbejdsmiljøarbejdet, og fokus på sundhed på arbejdspladsen.

”Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs? Vi tilbyder direkte kontakt til vores undervisere, og sikrer svar indenfor 24 timer på hverdage. Og det sker, at vi heller ikke kan holde fingrene fra tasterne i weekenden ;-)”

Uddannelsesindhold

Kurset vil præsentere dig for mange øvelser og opgaver, og vi anbefaler, at du afprøver disse på dig selv og dine kolleger, så vidt det er muligt for dig.

Når vi har modtaget din tilmelding, sørger vi for at fremsende dit supplerende læsemateriale ”Mindfulness på arbejde – Fyr autopiloten” til dig. På kurset vil du endvidere blive introduceret for andet undervisningsmateriale, hvor det skønnes relevant.

Levende undervisning af høj kvalitet

Kurset tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du et hav af fordele:

 • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
 • Læs når det passer dig.
 • Læs i dit eget tempo.
 • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.
 • Sparring med andre, der tager samme forløb som online undervisning.

Undervisningsindhold

 • Introduktion til mindfulness
 • Mindfulness i hverdagen
 • Mindfulness i din hverdag
 • Mindfulness og hjernen
 • Sundhed på arbejdspladsen
 • Mindfulness på arbejdspladsen
 • Din rolle som instruktør
 • Tilrettelæggelse af forløb

Undervisningen er delt op i moduler, og du får adgang til alle moduler efter tilmelding. Vi anbefaler, at du tager modulerne i den rækkefølge som de præsenteres, men det er selvfølgelig helt op til dig, i hvilken rækkefølge du vil tage dem.

Ved minimum 75% online deltagelse samt udarbejdelse af kort afsluttende refleksionsopgave, udstedes kursusbevis.