At Work Skolen – siden 1994

At Work er “Din garanti for faglighed og kvalitet”.

På At Work Skolen kan vi tilbyde dig de bedste uddannelser og kurser indenfor træning, massage, kost, vægttab samt sundhed og livskvalitet i øvrigt.

På skolen lægger vi stor vægt på kvaliteten af undervisere og det faglige indhold, så vi kan sikre dig det bedste udbytte.

At Work Skolen uddanner tusindvis personer hvert år. Vores uddannelser henvender sig til såvel private som til virksomheder.

Vi uddanner alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner massører, personlige trænere, instruktører, slankekonsulenter, zoneterapeuter, mindfulness instruktører m.fl.

I virksomheder videreuddanner vi HR-personale, sikkerhedsudvalg, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Tværfagligt underviserteam

At Work Skolens underviserteam er tværfagligt og består af mere end 100 undervisere, herunder læger, fysioterapeuter, sygeplejersker, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter, personlige trænere, massører m.fl.

Underviserne står sammen om at give dig det bedste undervisningsforløb med relevante og brugbare kompetencer.

At Work Skolen anvender professionelt undervisningsudstyr og på uddannelserne og kurserne udleveres grundigt undervisningsmateriale, hvoraf store dele ofte er udarbejdet specielt til At Work Skolen.

Alt undervisningsmateriale er naturligvis altid inkluderet i prisen.

Vi arbejder evidensbaseret og på uddannelserne benyttes eksterne censorer, såsom læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter, hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

På At Work Skolen har du en unik mulighed for at kombinere uddannelser og kurser indenfor sundhed. De forskellige uddannelser og kurser supplerer hinanden godt fagligt.

Se vores undervisere her

Fagligt niveau gennem statsautoriserede fagfolk

Mange kurser og uddannelser indenfor sundhed er ikke underlagt faglige eller andre offentlige kvalitetskrav. Dette har medført et næsten lovløst marked uden kontrol af det faglige niveau, hvorfor At Work altid har sat sig i front ved at fagligheden er forsvarlig.

Styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de primært er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer m.fl. bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.

At Work arbejder sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, så det faglige indhold altid står i forhold til, hvad der efterspørges på erhvervs- og sportsmarkedet i dag.

At Net A/S

Under At Work Skolen hører At Net A/S (www.teori.atnet.dk), som varetager vores E-learning samt et forum for tidligere studerende.

Mange hundrede kursister fra hele Europa benytter vores E-learning hvert år.

Naturmedicinsk Kursuscenter

naturmedicinAt Work Skolen har overtaget Naturmedicinsk Kursuscenter og er stolte af, at kunne tilbyde deres anerkendte uddannelse til zoneterapeut.

Naturmedicinsk Kursuscenter har eksisteret siden 1979 og har uddannet tusindvis af elever over årene. Der findes zoneterapeuter og massører fra Naturmedicinsk Kursuscenter over alt i Danmark.

Zoneterapeut uddannelsen fortsætter under navnet Naturmedicinsk Kursuscenter.

Læs mere om uddannelsen til Zoneterapeut

Mere information

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information.

Vi kan kontaktes på At Works hovedkontor på Frederiksberg på telefon 44 48 61 00 eller på e-mail info@atwork.dk.

Du er altid velkommen til at kigge ind i kontorets åbningstid, som er mandag-torsdag fra klokken 9.00 – 16.00 og fredag fra klokken 9.00 – 15.00.

Direktion og tilknyttede bestyrelsesmedlemmer

Camilla Hilbrands
Founder & Innovator samt bestyrelsesformand for At Work A/S, MBA in International Management. Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Søren Munch Jensen
CEO / Administrerende direktør og medlem af bestyrelsen for At Work A/S.

Malik Møller
Medlem af bestyrelsen for At Work A/S. Malik arbejder til dagligt som læge på Dronnings Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland.

Mere om ledelsen og bestyrelsen