Bliv Personlig Træner og Kostvejleder

Træning og kost spiller sammen og skaber en mærkbar synergi, når det handler om at trives og at komme i bedst mulig form. Vi ser derfor et stigende antal personlige trænere, som vælger at supplere deres uddannelse med en Kostvejleder uddannelse.

Med en kombination af disse to uddannelser, bliver du klædt på til at hjælpe dine kunder i mål, med en bredere vifte af tiltag. Uanset om dit fokus er at hjælpe dine kunder med vægttab, styrke, udholdenhed, vægtøgning eller generel trivsel, så vil et specifikt fokus på ernæring kunne gøre en stor forskel.

Tilbud – Spar 4.750 kroner

Normalprisen for uddannelsen til Personlig Træner er 19.750 kroner og 9.500 kroner for Kostvejleder uddannelsen.

Tilmelder du dig de to uddannelser samtidigt, sparer du 4.750 kroner og din pris bliver kun 24.500 kroner.

Datoer, hold og tilmelding

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris.

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Afdragsordning

Kontantprisen inkl. alle materialer er 24.500 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 28.175 kroner. De 28.175 kroner deles i 8 eller 12 afdrag efter ønsker.

  • 8 afdrag over 8 måneder, så du hver måned betaler 3.521,88 kroner.
  • 12 afdrag over 12 måneder, så du hver måned betaler 2.347,92 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Sådan bliver du Personlig Træner og Kostvejleder

Uddannelsen består af to trin. Du behøver ikke nødvendigvis tage Personlig Træner uddannelsen som trin 1. Hvis du ønsker at tage Kostvejleder uddannelsen imens du venter på, at du starter op på Personlig Træner uddannelsen, kan du selvfølgelig vælge det. I så fald skal du bare skrive, at du ønsker det, når du tilmelder dig.

Trin 1 – Personlig Træner uddannelsen

Du starter med at tage den anerkendte uddannelse til Personlig Træner. Her får du en grundig indføring i relevante emner og værktøjer, og samtidig sættes der fokus på din rolle som Personlig Træner og den betydning, du vil få for andre.

Læs om uddannelsen

Trin 2 – Kostvejleder uddannelsen

Efter du har gennemført din Personlig Træner uddannelse, får du adgang til Kostvejleder, hvor der sættes fokus på både motivation, kost og træning. Du vil lære at kunne følge dine kunder fra a–z og sikre en livsstilsændring og et positivt fokus.

Læs om uddannelsen