Ny uddannelse skal bevæge danskerne – Bliv Fysisk Træner med speciale

58% af danskerne lever ikke op til WHO´s minimumanbefaling for fysisk aktivitet, hvilket har stor betydning for både deres fysiske og mentale trivsel.

Jeg hedder Camilla Hilbrands, jeg er Founder & Innovator på At Work Skolen, og jeg vil gerne dele vores ønske om mere bevægelse.

Fysisk aktivitet i hverdagen
– Det er ikke så svært endda

Vi ser et behov, og et ønske om, at fysisk aktivitet gøres til en del af vores hverdag. For at det kan lade sig gøre, er det nødvendigt med inspirerende og fleksible muligheder – og ikke mindst viden om, både hvad, hvorfor og hvordan det skal sættes i gang.

Hvis fysisk aktivitet skal gøres til en ny vane, skal der sættes fokus på, at træning ikke kun foregår i fitnesscentre eller i idrætsforeningerne – fysisk aktivitet kan sagtens være en uafhængig aktivitet på egne præmisser.

Vi vil gerne gøre op med myten om, at fysisk aktivitet er ”kompliceret” i sig selv. Langt de fleste danskere har nemlig ikke brug for avancerede træningsprogrammer, eller for den sags skyld fitnessudstyr, for at træne deres krop. Motion kan godt være simpelt og samtidig tilpasset den enkeltes hverdag og humør.

Ildsjæle skal starte bevægelsen
– Det starter med et smil

Vi uddanner årligt tusindvis af kursister indenfor kostvejledning, personlig træning, massage, mindfulness, positiv psykologi m.m. Fælles for dem alle er, at de er ildsjæle, som gerne vil gøre en sund forskel i den verden, de er en del af. Vi mærker deres begejstring og sætter en ære i at give dem de bedste kompetencer med i rygsækken.

Mange af vores kursister – på tværs af de forskellige uddannelser – har ytret ønske om, at de gerne vil gøre mere for at øge den fysiske aktivitet, men ikke nødvendigvis som en fuldtidsbeskæftigelse, eller som en del af den etablerede fitness- eller idrætsbranche. Uddannelsen til Fysisk Træner giver mulighed for netop dette.

Uddannelsen kommer med fem specialemuligheder; Løbetræning, Outdoor- & hjemmetræning, Seniorer, Familier eller Mental trivsel. Personligt brænder jeg særligt for de to sidstnævnte. Jeg ser en stor værdi i familier, der kan være aktive sammen og så er jeg gang på gang blevet overrasket over, hvor meget fysisk aktivitet betyder for vores mentale trivsel. Jeg smiler for eksempel mere, når jeg får gået 10.000 skridt om dagen.

Lad os få plukket de lavthængende frugter!

Når det kommer til øget sundhed i vores hverdag, er der faktisk en lang række lavthængende frugter, som vi lige så godt kan starte med. Det er noget af det, som vi uddanner vores Fysiske Trænere til at sætte fokus på. Sundhedsfremme handler nemlig om at få startet en positiv spiral, der inkluderer både den fysiske, psykiske og sociale trivsel.

Det starter med dig – og alle kan være med

”Det er sundt at tænke på sig selv” – Sådan lyder overskriften på den tekst, der beskriver vores mission og vision.

Jo mere du trives, jo mere vil du kunne inspirere andre til det samme. Det spreder sig som ringe i vandet.

Brænder du også for sundhed og fysisk aktivitet? Så kunne uddannelsen til Fysisk Træner være lige noget for dig. Her bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til en fysisk aktiv livsstil. Du får et solidt teoretisk fundament og praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte realistiske individuelle træningsforløb.

Vi stiller ikke krav til særlige forudsætninger på uddannelsen. Det vigtige er, at du har lyst til at være fysisk aktiv, og at du gerne vil motivere andre til det samme.

Uddannelsen foregår 100% online i et fleksibelt og inspirerende forløb. Jeg vil ikke gå i detaljer med indholdet her, men henvise til praktisk information på vores uddannelsesside.

Gå til uddannelsen

Jeg håber, at du har fået en fornemmelse af både vores intention og af uddannelsen til Fysisk Træner. Du er mere end velkommen til at skrive til mig på info@atwork.dk, hvis du skulle have spørgsmål af nogen art.

Jeg glædes ved tanken om, at vi sammen kan skabe mere bevægelse i Danmark.

Mange hilsner,
Camilla Hilbrands
Founder & Innovator hos At Work A/S