Gratis webinarer

Her finder du alle vores kommende gratis webinarer. Siden opdateres løbende med nye webinarer. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, da du her, udover tilbud og nyheder, løbende vil få invitationer til vores webinarer.

Klik på det webinar, der har din interesse, for at læse mere og tilmelde dig. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage på alle de webinarer, du har lyst til. 🙂

Maj 2024

02/05/24 – Motion på arbejdspladsen

Ømme skuldre eller tunge ben? Mange af os tilbringer lang tid foran computeren, eller har en arbejdsdag der på anden vis kan give lidt ond i kroppen.

Hvordan kan vi tænke aktive pauser ind i arbejdsdagen? Og måske endda egentlige motionsaktiviteter? Deltag på webinaret og få inspiration og forslag til aktiviteter.

Webinaret afholdes torsdag den 2. maj 2024 kl. 10.00 – 10.30.

Tilmeld dig her

16/05/24 – Positiv Psykologi der virker

Der er skrevet meget om positiv psykologi, men hvad kan du praktisk bruge det til?

På dette gratis webinar får du nogle simple værktøjer, der kan fremme din daglige trivsel og give dig øget fokus og nærvær. Vær med og få inspiration til, hvordan du kan bruge positiv psykologi i arbejdslivet og privatlivet.

Webinaret afholdes torsdag den 16. maj 2024 kl. 10.00 – 10.30.

Tilmeld dig her

28/05/24 – Vanetræning, Hvordan ændrer vi vaner i hverdagen?

Kan du nævne en god og en dårlig vane du har?

De fleste af os har vaner i hverdagen som ikke lever helt op til vores ønske om en sund livsstil. Men hvorfor hænger de ved, og hvad skal der til for at vi i praksis kan ændre dem? Deltag på webinaret og bliv klogere på vanernes DNA og nøglen til forandring.

Webinaret afholdes tirsdag den 28. maj 2024 kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig her

Juni 2024

11/06/24 – Fysisk aktivitet og Mental Trivsel

Fysisk aktivitet har en stor betydning for vores gode humør og vi vil gerne sætte fokus på, hvordan man på en simpel måde kan bevæge sig til godt humør og større trivsel.

Vi vil gerne gøre op med myten om, at fysisk aktivitet er ”kompliceret” i sig selv. Motion kan godt være simpelt og samtidig tilpasset den enkeltes hverdag og humør. Deltag på webinaret og hør mere om hvordan du kan gøre en forskel – for dig selv og andre!

Webinaret afholdes torsdag den 11. juni 2024 kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig her

20/06/24 – Vægttab med eller uden medicin?

Et nyt receptpligtigt vægttabsmiddel har set dagens lys, og det har trukket overskrifter og sat gang i debatten. Kan og skal vi medicinere os ud af overvægt? Hvad er der af fordele og ulemper? Og hvorfor er det i det hele taget så svært at opnå et vægttab, og holde idealvægten?

Deltag på webinaret og få svar og perspektiver.

Webinaret afholdes tirsdag den 20. juni 2024 kl. 10.00 – 10.30.

Tilmeld dig her

Juli og august – Sommerpause 2024