Bliv Executive Personal Trainer

Antallet af personlige trænere og efterspørgslen efter personlig træning er stigende i hele Europa! Du behøver blot at se dig om i lokalområdet, og du vil bemærke, at mange små nye centre specialiserer sig i netop personlig træning, og at de store fitnesskæder alle søger flere personlige trænere.

Er du en af dem, der overvejer en karriere som Personlig Træner – på fuld tid eller som inspirerende bibeskæftigelse? Så har du helt sikkert stillet dig selv spørgsmålet: Hvordan kan jeg sikre mig bedst muligt og få de bedste kort på hånden?

Den bedste start på en profitabel karriere

Som noget helt nyt kan du tage en uddannelse til Executive Personal Trainer på At Work Skolen, der giver mulighed for at skabe en karriere med en bred kundegruppe og mere frihed til at vælge, hvordan dit arbejdsliv skal se ud.

Datoer, hold og tilmelding

Få en bred kundegruppe

Den stigende efterspørgsel efter personlig træning viser sig ved, at kunderne er mange og består af Hr. og Fru Danmark, topledere, eliteidrætsfolk, træningsentusiaster m.fl. Hvor personlig træning tidligere var ”for de få” – er det i dag en hel almindelig del af det gode og sunde liv for flere og flere mennesker.

Som Executive Personal Trainer vil du kunne arbejde med mange forskellige kunder og behov. Du vil blandt andet komme igennem en specialisering i optimal præstation, så du kan hjælpe dine kunder til at være den bedste version af dem selv, så de kan præstere optimalt – særligt når det er vigtigt og under pres.

Mere frihed

Jobbet som Personlig Træner er ikke er et ”9-17 job” og du vil typisk have skiftende arbejdstider. Du skal derfor se det mere som en livsstil end et klassisk job.

Vi anbefaler, at du planlægger en karriere, som ikke er begrænset til fitnesscentrene. Den personlige træning efterspørges nemlig også uden for centrene og eksempelvis er træning i naturen, på arbejdspladsen og i hjemmet efterspurgt af mange kunder.

Derfor lærer du på uddannelsen – gennem GoLearns platform – at markedsføre dig selv og din virksomhed, så du kan skabe en karriere som selvstændig og dermed få mere frihed til at vælge et arbejdsliv helt eller delvist uden for fitnesscentrene.

Del betalingen op – Uden renter og gebyrer

Som en helt særlig ordning, kan du vælge at dele betalingen op over 12 måneder, uden renter og gebyrer, når du tilmelder dig uddannelsen til Executive Personal Trainer.

Det vil sige, at du kan blive Executive Personal Trainer for kun 2.499,59 kroner pr. måned i 12 måneder.

Bruttolønsordning

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris.

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Betal kun 250 kr. ved tilmelding og resten senere

Da der er et begrænset antal pladser på holdene, anbefaler vi, at du tilmelder dig i god tid, så du er sikker på en plads.

Du betaler en delbetaling på kun 250 kroner, når du tilmelder dig, og restbeløbet skal først betales kort tid før, du starter på klasseundervisningen. Vælger du en afdragsordning, betaler du også kun 250 kroner ved tilmelding, og så starter din afdragsordning kort tid før du starter på klasseundervisningen.

Sådan bliver du Executive Personal Trainer

Uddannelsen består af 4 trin, og når du består det ene trin, får du adgang til det næste. Hele uddannelsen strækker sig over 290 lektioner samt 4 måneders adgang til GoLearns platform.

TRIN 1 – Personlig Træner uddannelsen

Du starter med at tage den anerkendte uddannelse til Personlig Træner. Her får du en grundig indføring i relevante emner og værktøjer, og samtidig sættes der fokus på din rolle som Personlig Træner og den betydning, du vil få for andre.

Undervisningsform:
Klasseundervisning, online undervisning og praktisk undervisning i center.

Længde:
200 lektioner

Læs om uddannelsen her

TRIN 2 – Kostvejlederuddannelsen

Efter du har gennemført din Personlig Træner uddannelse, får du adgang til vores uddannelse til Kostvejleder, der åbner muligheden for at kunne give målrettet og faglig rådgivning samt vejledning til overvægtige, der ønsker at tabe sig.

Undervisningsform:
Online undervisning

Længde:
50 lektioner

Læs om uddannelsen her

TRIN 3 – Speciale i Optimal Præstation

Når du har gennemført din uddannelse til Kostvejleder, får du adgang til specialet i Optimal Præstation, der giver dig en unik mulighed for at hjælpe dine kunder til at være den bedste version af sig selv, så de kan præstere optimalt – særligt når det er vigtigt og under pres.

Undervisningsform:
Online undervisning

Længde:
40 lektioner

Læs om specialet her

TRIN 4 – Branding af dig og din virksomhed

Som selvstændig Personlig Træner bliver du ansigtet på din virksomhed, og det er svært at komme uden om god markedsføring, når du skal finde dine kunder. Derfor vil det afsluttende trin i uddannelsen sætte fokus på online markedsføring og give dig effektive værktøjer til at komme i gang med din personlige branding.

Til denne del af uddannelsen har vi indgået et samarbejde med GoLearn – hvor bl.a. iværksætter Martin Thorborg er partner.

Når du er færdig med dit speciale i Optimal Præstation, får du hele 4 måneders adgang til GoLearns platform. Du får dermed adgang til alle deres online marketingkurser, og vi stiller ingen krav til, hvilke kurser du skal tage. Du kan dermed sætte fokus på netop det, der giver mening for dig.

Læs om GoLearn og samarbejdet

Har du allerede taget nogle af trinnene? Eller ønsker du at tage nogle trin samtidig og blive hurtigere færdig? Så kontakt os for at høre om dine muligheder.