Spørgsmål og svar – Uddannelsen til Certificeret Sundhedscoach

Kan jeg vælge afdragsordning?

Ja, det kan du godt. Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 34.494,25 kroner. De 34.494,25 kroner deles i 12 afdrag over 12 måneder, så du hver måned betaler 2.874,52 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Hvad er en bruttolønsordning?

Der er flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris.

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Du kan læse mere på SKAT’s hjemmeside her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på info@atwork.dk og høre om dine muligheder.

Hvordan tilmelder jeg mig, hvis en anden skal betale for mig?

Hvis du ønsker at tilmelde dig, men der er en anden part, der skal betale for din uddannelse (det kunne eksempelvis være din arbejdsplads), så skal du bare tilmelde dig som normalt og skrive i beskedfeltet ved tilmelding – under ”Yderligere information” – hvem, der skal betale. Vi har brug for en kontaktperson, e-mail og evt. et EAN-nr. Ved tilmelding er der en delbetaling på 250 kroner, men denne får du retur hurtigst muligt, og vi sender faktura på det samlede beløb til den anden part. Du lægger således blot de 250 kroner ud.

Vær venligst opmærksom på, at du er kunden, og at du hæfter personligt for tilmeldingen og for det fulde beløb, hvis den anden part ikke betaler fakturaen rettidigt. Hvis du ikke ønsker dette, så bedes den anden part foretage tilmeldingen.

Hvor hurtigt kan jeg komme igang med uddannelsen?

Når du tilmelder dig uddannelsen, kan du vælge, om du vil starte med det samme eller starte efter 14 dages fortrydelsesret.

Vælger du at starte med det samme, kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på en personlig sparrings-session med en af vores dygtige studievejledere, og det vil naturligvis foregå online. I kan så i fællesskab få kortlagt, i hvilken rækkefølge du skal tage de forskellige elementer samt prioritere din studietid.

Vælger du at starte efter fortrydelsesretten udløber, kontakter vi dig efter 14 dage.

Hvornår skal jeg deltage i undervisningen?

Hele uddannelsen foregår online, så du bestemmer selv, hvornår du vil studere, og det er derfor meget fleksibelt, hvornår du tager undervisningen. Den er tilgængelig 24 timer i døgnet, og du kan tage det i det tempo, der passer dig.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Hvor lang tid uddannelsen tager for dig, afhænger af, hvor hurtigt du gør hver af de 4 dele færdig. Du kan nemlig sagtens gøre hver del færdig, før dine 6 måneders adgang til hver del udløber. Realistisk set skal du nok regne med ca. 12-14 måneder i alt.

Hvilke jobmuligheder er der som Sundhedscoach?

Uddannelsen skal typisk ses som et supplement til anden uddannelse eller job eller til opstart af egen virksomhed. Man skal således ikke forvente at kunne få et “traditionelt” job bagefter men i stedet være med til at skabe sit eget job.

Stilles der krav til særlige forudsætninger?

Der stilles ikke krav til særlige forudsætninger, blot en nysgerrighed og interesse for området.

Kan jeg tage uddannelsen ved siden af mit arbejde?

Ja, det kan du sagtens, da uddannelsen tages som 100 % e-learning, og du bestemmer således selv, hvor og hvornår du vil læse.

Hvordan foregår betalingen?

Du betaler kun 250 kr. i delbetaling ved tilmelding, og resten af beløbet skal du betale i forbindelse med uddannelsens opstart.

Får jeg et eksamensbevis for hver del?

Ja, det gør du. Og så får du et endeligt bevis for hele uddannelsen, når du har bestået den sidste afsluttende opgave.

Kan man udvide uddannelsen?

Som udgangspunkt ikke. Uddannelsen er fastlagt med de 4 dele med fokus på at kunne give konkret vejledning inden for emnerne kost, fysisk aktivitet, søvn og mental trivsel. Du vil dog godt kunne bygge videre på Kostvejleder-delen med vores tre specialer.

Hvordan får jeg sparring undervejs i uddannelsen?

Ved alle 4 forløb er der et debatforum online, hvor du kan skrive med de andre kursister, som læser et af forløbene på samme tid som dig. Så har du spørgsmål undervejs, kan de stilles i dette forum.

Hvordan foregår eksamen til sidst og på de forskellige dele?

På Kostvejlederdelen skal du til en delvis skriftlig og mundtlig eksamen, Positiv Psykologi Vejleder afsluttes med en opgave, Outdoor Træner afsluttes med to online test og en skriftlig opgave, mens Søvncoach afsluttes med en online test. Til sidst på uddannelsen vil du skulle lave en afsluttende opgave.