Velkommen til Din Slankekonsulent

Der findes i dag utallige former for slankekure, slankeprodukter og slanke ”systemer”, der lover hurtigt vægttab på en nem måde.

Din Slankekonsulent er en gruppe af slankekonsulenter, der arbejder ud fra videnskabeligt beviste grundprincipper – ingen mirakelkur – bare sund fornuft!

Hjørnestenen for Din Slankekonsulent er individuel rådgivning og undervisning. Ikke to mennesker er ens – og alle der ønsker et varigt vægttab har et behov for at lære noget om hvorfor og hvordan.

Alle konsulenter tilknyttet Din Slankekonsulent har en grundig uddannelse som Kostvejleder/Slankekonsulent bag sig. De er uddannet på At Work Skolen, hvor læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter har bidraget med relevant viden på området.

Om Kostvejlederuddannelsen

Da Din Slankekonsulent ikke er et fast ”system”, som konsulenterne arbejder med, findes der mange forskellige arbejdsområder for konsulenterne.

Nogle konsulenter bruger deres viden i forbindelse med deres øvrige job, som f. eks. lægesekretærer, fysioterapeuter, farmakonomer, sygeplejersker og skolelærere. Andre kombinerer eksempelvis en uddannelse som kok eller økonoma med deres virke som slankekonsulenter.

Medlemmer får adgang til:

  • At benytte Din Slankekonsulents arbejdshæfter og konsulentskemaer, som du kan printe og bruge til dine kunder.
  • Du kan vælge mellem arbejdshæfter og skemaer med titlen Din Slankekonsulent eller Din Kostvejleder.
  • At benytte Din Slankekonsulent eller Din Kostvejleder logo til aktiviteter, som er direkte relateret til virket som Kostvejleder/Slankekonsulent og dette vidensområde.
  • At benytte www.slankekonsulenter.atwork.dk som referenceside.
  • Medlemskab af en lukket Facebook gruppe, hvor der deles erfaringer, nyheder og særlige tilbud.

Prisen er en éngangsbetaling på 750 kroner.

Ønsker du at være en del af Din Slankekonsulent? Så send os en mail på info@atwork.dk