Velkommen til Din Slankekonsulent

Der findes i dag utallige former for slankekure, slankeprodukter og slanke ”systemer”, der lover hurtigt vægttab på en nem måde.

Tilmeld dig her

Din Slankekonsulent er en gruppe af slankekonsulenter, der arbejder ud fra videnskabeligt beviste grundprincipper – ingen mirakelkur – bare sund fornuft!

Hjørnestenen for Din Slankekonsulent er individuel rådgivning og undervisning. Ikke to mennesker er ens – og alle der ønsker et varigt vægttab har et behov for at lære noget om hvorfor og hvordan.

Om Din Slankekonsulent

Alle konsulenter tilknyttet Din Slankekonsulent har en grundig uddannelse som Slankekonsulent bag sig. De er uddannet på At Work Skolen, hvor læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter har bidraget med relevant viden på området.

Læs mere om slankekonsulentuddannelsen

Da Din Slankekonsulent ikke er et fast ”system”, som konsulenterne arbejder med, findes der mange forskellige arbejdsområder for konsulenterne.

Nogle konsulenter bruger deres viden i forbindelse med deres øvrige job, som f. eks. lægesekretærer, fysioterapeuter, farmakonomer, sygeplejersker og skolelærere. Andre igen kombinerer f. eks. en uddannelse som kok eller økonoma med deres virke som slankekonsulenter.

Som medlem af Din Slankekonsulent får du adgang til:

  • At benytte Din Slankekonsulents Forum på www.teori.atnet.dk (lukket forum kun for medlemmer af Din Slankekonsulent, hvor der kan udveksles erfaringer, oprettes diskussionsforum m.m.)
  • At benytte Din Slankekonsulents arbejdshæfter, som du kan printe og bruge til dine kunder.
  • At få diverse nyheder, links og tips fra At Work Skolen, som oplægges på www.teori.atnet.dk
  • At benytte Din Slankekonsulent logo til aktiviteter, som er direkte relateret til virket som Kostvejleder/Slankekonsulent og dette vidensområde.
  • At benytte www.slankekonsulenter.atwork.dk som referenceside.

Prisen er 500 kroner inkl. moms pr. år. Tilmeldingen gælder for en etårig periode, og fornys efterfølgende automatisk for et år af gangen. Framelding skal ske skriftligt til At Works kontor senest 3 uger før opstarten af en ny periode.