Vægttab med et smil

Hvis der er noget vi typisk forbinder med vægttab, så er det frustration og sure miner. Dét at tabe sig er noget vi synes er hårdt og smertefuldt, hvilket blandt andet ses i TV-udsendelser om vægttab, hvor overvægtige ”kæmper”, sveder og græder.

Faktum er, at det ikke behøver at være hverken surt eller smertefuldt at komme igennem et hensigtsmæssigt vægttabsforløb.

Vægttab med et smil er evidensbaseret kostvejledning kombineret med mentaltræning

Forløbet bygger på den nyeste viden og forskning indenfor blandt andet positiv psykologi. Vi fokuserer på din trivsel generelt og ikke kun dén, der har med din fysiske tilstand at gøre – og så bruger vi dét som et afsæt til at sikre det vægttab du ønsker dig.

Der er ikke tale om hokus-pokus. Du får udarbejdet en personlig vægttabsplan, baseret på din alder, køn, vægt, højde og hverdag – og du kommer gennem inspirerende online mentaltræning, vægttabsvejledning og sundhedslære generelt.

Vægttab med et smil er designet af Camilla Hilbrands og er udarbejdet i samarbejde med læger, ernæringseksperter, kostvejledere og psykologer. Der er ikke tale om en ”kur”, men derimod om læring og mentaltræning, samt en plan, der på en helt igennem sund måde vil hjælpe dig til vægttab.

Om Camilla Hilbrands

Camilla har mere end 25 års erfaring med sundhedsfremmende arbejde og hendes speciale har gennem mange år været netop vægttab.Camilla har mere end 25 års erfaring med sundhedsfremmende arbejde, og hendes speciale har gennem mange år været netop vægttab.

Camilla har et grundlæggende ressourceorienteret og innovativt fokus, hvilket skinner tydeligt igennem i Vægttab med et smil. Hun har professionelt ført hundredevis af kunder gennem individuelle vægttabsforløb og hun er idékvinden bag At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder med speciale i vægttab. Der er i dag uddannet tusindvis af kostvejledere fra At Work Skolen og uddannelsen er den største kostvejlederuddannelse i Danmark.

Om Kostvejlederuddannelsen

Sådan foregår det

Du vælger helt selv, hvilken dato du gerne vil starte.

Dit forløb kører over 12 uger, hvor du uge for uge får adgang til undervisning og kostvejledning. I forbindelse med din opstart får du tilsendt et spørgeskema, så din personlige kostvejleder kan udarbejde din vægttabsplan. Alle anbefalinger vil være i overensstemmelse med Sundhedsstyrelses retningslinjer og planen vil være målrettet og sikre dig et sundt forløb.

Vægttab med et smil starter med et 4 ugers fokus på dit mindset. Når du starter på forløbet, får du adgang til inspirerende online mentaltræning. Her lærer du om trivsel/wellbeing, mental fleksibilitet samt om positive og negative følelser. Du får også øvelser og værktøjer, du kan bruge med det samme.

I 5. uge i forløbet starter du på selve vægttabsdelen, der varer 8 uger i alt. Din personlige vægttabsplan får du tilsendt dagen før du starter på vægttabsdelen. Det hele foregår online og hver uge får du adgang til spændende undervisning og vejledning, der hjælper dig med at gennemføre et sundt og effektivt vægttabsforløb.

Hvem kan deltage?

Du skal være minimum 18 år og hvis du lider af en sygdom, anbefaler vi, at du taler med din læge inden påbegyndelse af vægttabsforløbet. Du skal desuden have adgang til en vægt, så du kan veje dig undervejs i forløbet.