Trine Visby

Trine’s baggrund:

I 2010 blev Trine færdiguddannet som Cand. scient. i human ernæring, tidligere har hun gennemført Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed i 2008. Sidenløbende med sine studier blev Trine også certificeret fitness instruktør, personlig træner og bike Instruktør. I den forbindelse har hun arbejdet som kostvejleder, personlig træner, fitness- og bikeinstruktør i Fitnessdk (2006-2012) og Fitness World (2013-2015).

Trine har også tidligere arbejdet som forskningsassistent i Danmark og England, hvor hun har været beskæftiget med forskningen inden for områderne energi balance, søvn og portionsstørrelser og har udgivet artikler i videnskabelige tidskrifter. 

Derudover har Trine også været frivillig rådgivningskoordinator hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade og frivillig instruktør hos DGI på motionshold.

I dag arbejder Trine som underviser på kostvejleder uddannelsen hos At Work. Derudover er hun selvstændig kostvejleder og har hendes egen blog Trine Visby – en blog om sund livsstil, samt arbejder som bike instruktør.

Hvem er Trine ?

Jeg brænder for at formidle sund livsstil på en nem og ligetil måde uden hokus pokus. I min fritid træner jeg i et fitnesscenter og kan derudover godt lide at løbe. Jeg blev interesseret i kost, da jeg i 10. klasse begyndte at træne i et fitness center i Aalborg med min veninde. Derefter har interessen for ernæring og træning vokset med årene og blevet til flere uddannelser inden for dette felt.

I dag er jeg meget interesseret i, hvordan kosten påvirker vores krop og psyke og hvordan man via den rette kost, kan få mere overskud og energi i sin hverdag. Derudover hvordan med sund kost, træning og ændring af spiseadfærd kan opnå varigt vægttab.