Tommy Laursen

Jeg hedder Tommy.

Jeg er 53 år og er bosat i Grindsted med min kone og 2 døtre. Jeg er uddannet lærer og er ansat på en lokal folkeskole i Grindsted.

I 2016 trængte jeg til at få udvidet min horisont og afprøve mig selv i andre sammenhænge. Jeg tog derfor uddannelse som fysiurgisk massør og sportsbehandler hos At Work Skolen. Det har jeg ikke fortrudt.

Jeg elsker det rolige og intime rum, som massage kan give mellem kunde og behandler. Her forsvinder hverdagens bekymringer, og rummet handler om at give kunden en god oplevelse og evt. afhjælpe diverse problematikker.

Jeg underviser på Helse- og Sportsmassør samt første del af uddannelsen til Fysiurgisk Massør. Det er rigtigt fedt at kunne følge samme hold i længere tid og afslutte med eksamen og det hele. Det er dejligt at møde mange forskellige mennesker og fra alle dele af landet. Dette giver mig en stor glæde at kunne formidle glæden ved at give massage til andre.

Udover lærergerning og massøruddannelse har jeg også en passion for indendørs cykling, hvor jeg bruger en del timer i det lokale fitnesscenter som bikeinstruktør. Så meget af det, jeg laver i min fritid, handler om energi, glæde og humor og at møde en masse mennesker på kryds og tværs.