Tobias Helberg

Jeg hedder Tobias, er 38 år gammel og underviser på Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Jeg er oprindeligt uddannet fysisk træner og personlig træner fra Danmarks Trænerskole under Danmarks Idræts Forbund. Siden 2002 har jeg arbejdet som fysisk træner for elitesportsfolk, aspiranter til forsvarets specialstyrker og som personlig træner af forskellige klienter. I 2006 blev jeg uddannet fysioterapeut og har i den forbindelse været privat praktiserende og arbejdet med kommunal genoptræning.

Jeg har undervist for AtWork gennem 3 år og finder stor glæde i at deltagerne er motiverede og nysgerrige på træning. Det udfordrer mig at skulle hjælpe andre med forståelsen af god træning og på de hold jeg har undervist har vi altid haft godt humør og en fælles passion for træning.

Jeg er glad for at kunne bidrage til at kvaliteten af AtWorks deltagere er høj, så når de kommer ud i virkeligheden ved jeg og de at de kan stå inde for deres arbejde.

Jeg underviser med et skævt smil og et glimt i øjet, her er plads til alle spørgsmål og vi har et fælles ansvar for et godt forløb. Jeg lever og ånder for træning og vil meget gerne dele ud af mine erfaringer og viden.

Til daglig arbejder jeg også med undervisning, udover at jeg gennem 5 år har været fysisk træner og fysioterapeut for herrelandsholdet i goalball (synshandicappede). Jeg laver også fysisk træning for en tysk beachvolleyspiller der konkurrerer på tysk eliteplan.

Min fritid går med familie, vægtløftning og af og til lidt løb og MTB.