Stine Selling Hansen

Stine er uddannet fysioterapeut fra Metropol i København og har undervist hos At Work siden 2009.  Stine har både undervist på anatomi/fysiologi, massage og kostvejleder. Ved siden af At Work arbejder Stine på klinik, hvor hun ser mange forskellige skader og skavanker. Derudover arbejder hun også som idræts-fysioterapeut med eliteatleter og rejser af og til med til konkurrence. Inden Stine blev fys har hun bl.a. arbejdet som massør og træner indenfor badminton og i fitnesscenter.

Stine har altid interesseret sig for at arbejde med mennesker, og kombinationen af det faglige aspekt i at analyse og undersøge problematikker og finde løsninger sammen med den sociale og pædagogiske vinkel, synes hun er meget interessant. I sin tilgang til alle patienter vægtes læring og pædagogik højt, og det er også det Stine anvender i sin undervisning hos At Work hvor hun tilstræber et solidt fagligt niveau og størst udbytte for eleverne.

Stine valgte at blive fysioterapeut fordi hun godt kan lide et arbejde i bevægelse, arbejde med mennesker og har altid haft en aktiv fritid, som gennem årene har medført diverse små-skader. Aktivitet er stadig vigtigt for Stine, som jævnligt dyrker forskellige former for sport, træning og motion.