Steen W. Hansen

Hej, mit navn er Steen. Jeg er født i 1967 og bor i Valby med min familie.

Jeg er RAB Massør og Zoneterapeut og uddannet hos Naturmedicinsk Kursuscenter i slutningen af 90’erne samt Biopat i 2003. Har taget en del efteruddannelse i zoneterapi, med fokus på reflekszoner for knogler, led og muskler samt nervesystem inspireret af den tyske Zoneterapeut Hanne Marquardt.

Jeg har haft klinik på Amager siden 2001 og driver klinikken i samarbejde med 2 andre behandlere. Har desuden en del erhvervsaftaler med virksomheder i Storkøbenhavn. I den forbindelse beskæftiger jeg 4 behandlere.

Jeg har undervist i flere omgange i zoneterapi på Biopatskolen og Urteskolen samt været censor i nogle år hos At Work i forbindelse med zoneterapi eksamen.

Jeg underviser i dag på Zoneterapiuddannelsen hos At Work. Min undervisning omfatter fodens anatomi, reflekszoner for knogle, led, muskler og nervesystem, opvarmningsteknikker, korrekt arbejdsstilling, praktisk zoneterapi samt diagnosticering. Min undervisning er praktisk orienteret, og jeg fokuserer på at forbedre elevernes præcision og grundighed i deres behandling.