Sissel Møller

Jeg hedder Sissel.

Jeg er 25 år. Som seriøs sportsudøver har jeg en kæmpe interesse og forståelse for kroppen, som jeg har valgt at understøtte med forskellige uddannelser. Derfor er jeg er uddannet kostvejleder, løbecoach, fitnessinstruktør og fysiurgisk massør. Den viden og erfaring elsker jeg at dele ud af omkring, og derfor er det at undervise i fagene noget, der ligger mig meget nær.

Ved siden af læser jeg til lærer, og jeg har derfor fået mig en del kompetencer i lige præcis det at undervise og lære fra mig.

Jeg går meget ind for, at læring skal være energisk, sjovt og inspirerende, og jeg bruger derfor min enorme energi rigtig meget til at sprede lidt ekstra i undervisningslokalet.

Udover at inspirere og motivere som underviser er jeg også influencer på de sociale medier. Jeg blogger omkring min livsstil som henholdsvis atlet og vegetar og en generel sund og ikke mindst positiv tilgang til livet. Her er det også med fokus på at inspirere og motivere til en sund og glad livsstil, så dette er altså noget som går igen og igen i min hverdag.

Min sport er primært løb blandet med cykling/duatlon. I løb er jeg tidligere landsholdsløber og har en del medaljer på bagen til de forskellige danske mesterskaber.

Jeg elsker at smile, sprede energi og positivitet omkring mig – og dét går altså igen i min undervisning – som udover at inspirere og motivere mine elever, også er med åbenhed for at lære noget selv. Vi kan altid blive klogere 🙂

Hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende, kan du se min profil på Instagram: www.instagram.com/sisstiss