Sana Thoft

Jeg er en sprudlende energibombe og uddannet fysioterapeut i januar 2013, med særlig interesse for fitness. Jeg har været i faget i over 6 år, og interessen for at undervise spirrede hurtigt, da jeg selv i sin tid blev undervist af kyndige fitness- og holdinstruktører.

Jeg har taget uddannelse som fitness holdinstruktør i gennem fitness World og bygget mere på efterhånden, som årene er gået. Primært hold inden for styrke, puls og HIT træning. Jeg underviser af og til stadig i  hold som vikar.

Når jeg ikke er på AT work skolen, arbejder jeg som forflytningskonsulent i Slagelse, her underviser jeg også teoretisk og praktisk ift. krop og arbejdsmiljø.

Tidligere har jeg arbejdet på idrætsfysioterapi/ og -fitnessklinik, hvor jeg også arbejdede en del med undervisning i fitness, træning og genoptræning generelt.

Man kan roligt sige, jeg føler mig hjemme i et hvert fitness center.

På at work skolen underviser jeg i fitnessinstruktør uddannelsen. Jeg nyder at kunne sende spirrende instruktører ud i verden, der skal hjælpe kunder, der gerne vil træne og styrke deres krop på den ene eller anden måde.