Mia Henriksen

Mias baggrund:

Interesse inden for sundhed, træning og velvære fik Mia til at vælge uddannelsen til fysioterapeut. Mia færdiggjorde sin bachelor i fysioterapi i København i 2010, og har efterfølgende arbejdet både i privatklinik og på hospital. Behovet for mere viden inden for sundhed og sygdom sluttede dog ikke her, og således blev hun bachelor i biologi med speciale i molekylærbiologi i 2014, og er på nuværende tidpunkt i gang med kandidaten i humanbiologi fra sundhedsvidenskabeligt fakultet på Københavns Universitet.

Hvem er Mia:

”Jeg er 29 år, og har altid været grebet af at lære og forstå. Dette særligt inden for sundhed, sygdom og velvære. Gennem mine uddannelser er jeg nu i et meget teoretisk univers med forskning på celle- og molekylærniveau, og derfor værdsætter jeg, at jeg gennem massage kan putte en masse teori ind i noget håndgribeligt og praktisk.

Jeg elsker at undervise, fordi det kræver at jeg ser hver enkelt elevs behov, og fordi det er en fantastisk følelse når eleverne får julelys i øjnene, når de mærker eller forstår noget nyt. Massage er et taknemmeligt erhverv, fordi man stort set hos alle kan få en gavnlig effekt med det samme, og den lettelse og glæde man giver kunder (og elever), er også en kæmpe belønning til en selv.

Jeg er meget interesseret i træning og fysiologi, og selvom jeg underviser i massage, er jeg altid parat til en lille diskussion om fysiologi, anatomi, træning mm”.