Maria S. Pedersen

Marias baggrund

Maria er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring fra Professionshøjskolen Metropol. Derudover har hun taget At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder og kurset i Helbredstjek.

Maria arbejder til dagligt på At Work Skolens kontor som Sundheds- og uddannelseskonsulent, hvor hun overvejende arbejder med At Work Skolens e-learning. Marias arbejde består blandt andet af, at skulle udforme og udarbejde nye uddannelser og specialer, udarbejde nyt undervisningsmateriale eller revidere det allerede foreliggende undervisningsmateriale.

Som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed har Maria stort kendskab til den ernæringsmæssige betydning for den almene dansker, samt stor viden om den generelle sundhed.

Maria har tidligere arbejdet som Kostvejleder – både for At Work, men også som ansat hos FitnessDK. Derudover har hun adskillige gange fungeret som Helbredstjekkonsulent hos forskellige virksomheder.

Hvem er Maria

”Der er ingen tvivl om, at jeg har valgt den rette uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed – for området er hele tiden i forandring. Der kommer hele tiden ny viden som man skal forholde sig til – og lige som så meget andet, så er der noget viden der er mere brugbart end andet.

Derudover har min uddannelse muliggjort, at jeg kan arbejde med mennesker, såsom når jeg underviser, kostvejleder eller foretager helbredstjek, eller når jeg til dagligt har kontakt med vores nuværende eller kommende elever hos At Work – og netop denne kontakt til mennesker er jeg rigtig glad for.

I mit daglige arbejde har jeg som fokus at levere en god service til vores kunder, såvel telefonisk som personligt og over mail. Derudover gør jeg mig meget umage med de arbejdsopgaver som jeg sidder med – for jo bedre jeg gør mit arbejde, jo mere tilfreds bliver jeg med resultatet.

Når jeg kostvejleder er mit fokus på det enkelte individ – vi er alle forskellige, og kostvejledning kræver, at jeg tager udgangspunkt i den der sidder foran mig. Jeg tvinger ikke nogen til noget, for det mener jeg ikke, at jeg, og ej heller min kunde, får noget godt ud af. Det samme gør sig gældende når jeg foretager helbredstjek. Her er der behov for, at jeg tager udgangspunkt i den enkelte, og søger at forstå, hvorfor en person har den livsstil som vedkommende har – og på baggrund heraf er det så muligt for mig, at kunne vejlede og rådgive den enkelte”.