Malik Møller

Maliks baggrund

Malik blev færdig med at læse medicin i Odense i 2012. Inden han startede med at læse til læge læste han biomedicin, hvor han blev færdig med bachelor, før han skiftede til medicinstudiet. Under begge uddannelser har han fordybet sig meget i metabolisme samt hvordan kroppens hormoner påvirkes af forskellige sygdomme og tilstande, herunder fedme. 

Under hele medicinstudiet har Malik været meget aktiv inden for undervisning og har været med til at starte flere fag op, og undervist i mange forskellige emne inden for fysiologi, særligt kredsløb og endokrinologi. 

Siden han blev læge har Malik arbejdet inden for psykiatrien, ortopædkirurgien, på Grønland samt endokrinogien. Pt. arbejder han på Anæstesiologisk afdeling på Bispebjerg. Inden for alle specialer, men især endokrinologien har Malik tilegnet sig viden om hvad der sker når man bliver overvægtig, hvorfor det er usundt og ikke mindst hvorfor det er svært at tabe sig igen.

Malik har undervist på Slanke-konsulentuddannelsen siden 2013.

Hvem er Malik?

Jeg er 33 år og halvt Grønlænder, hvilket præger mig meget da jeg, når jeg kan, tager til Grønland for at opleve naturen og menneskene. Jeg er udendørsmenneske, og elsker generelt at være i naturen, også uden for Grønland. I min fritid dyrker jeg meget sport, og har tidligere dyrket ultimate frisbee på højt plan.

Som person er jeg meget nysgerrig og videbegærlig og mine interesser favner bredt. Jeg holder meget af at undervise, og det er især dialogen med eleverne der gør det spændende at undervise.