Mads Jensen

Mads har altid været meget fysisk aktiv og involveret i sport. Efter de obligatoriske år med fodbold og nogle år med badminton, stjal basketball hans hjerte som 12- årig og fyldte resten af hans aktive sportskarriere. Han var Team-Danmark gymnasieelev fra 2002-2006 og trænede på elite- og landsholdsplan indtil en skade satte en stopper for drømmen om en aktiv basket-karriere.

Efter basketball prøvede han kræfter i musikbranchen. Han har DJ’et, produceret musik som solokunstner og på bestilling til reklamefilm, film, hjemmesider osv. i 10 år – og gør det stadig indimellem. Sideløbende arbejdede han som tjener og bartender. En profession i nattelivet tager hårdt på både fysik og psyke, og der kom undervejs en realiserings om at dette ikke kunne fortsætte for evigt. Han vendte blikket mod sine fysiske rødder og satte sig for at blive fysioterapeut.

For at forbedre sine kvalifikationer og bygge en stærk ansøgning tog han først sportmassør uddannelsen og senere fitnessinstruktør og Personlig træner, alle på At Work Skolen i København. I processen blev han bidt af en gal bille og der var nu ingen tvivl om hvilken retning han skulle. Han begyndte at dykke dybere i skadesforebyggelse, mobilitet, sund kost og livsstil. Han indhentede erfaring som selvstændig personlig træner og massør og blev ansat som underviser på At Work Skolen. Spol tiden frem til 2017 og Mads har arbejdet med hundredevis af mennesker. Alt fra vægttab til muskelopbygning til genoptræning til elite-atleter hos Team-Danmark, og han studerer nu fysioterapi på 2.semester hos Absalon i Næstved.

Hvem er Mads:
31 år, født og opvokset i København.
Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker med at bevæge sig bedre, have en hverdag uden smerter og generelt at passe bedre på sig selv fysisk såvel som psykisk. At blive fysioterapeut er et skridt på vejen så jeg kan tilbyde den bedste og mest effektive behandling til mine nuværende og fremtidige klienter. Jeg er et konkurrencemenneske af natur og har et stærkt drive til at lære og blive bedre. Som tidligere sportsudøver på eliteniveau har jeg lært selvdisciplin, tålmodighed og samarbejdsevne. Min tid i nattelivet og på restaurantgulvet kan oversættes til titusindvis af timer i kontakt med mennesker. Jeg sætter en dyd i at yde god personlig service, jeg er socialt anlagt og har en naturlig evne til at snakke med folk som kun er blevet skærpet igennem årene på restaurantgulvet og i musikstudiet. Jeg elsker at undervise og at lære fra mig og håber på at kunne blive ved med det så længe det er muligt.