Louise Toft

Uddannelse:

Fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massage Skole
Fitnessinstuktør og Personlig træner fra At Work Skolen
Professionel fysiurgisk massør fra Musculus
Slankekonsulent fra At Work Skolen
Tryk og glad Babymassage instruktør fra Katrine Birk

Kurser:

Whiplash
Triggerpunkter
Gravidmassage
RAH-behandling

Privat:

Da jeg var 14 år, havde jeg et styrt med en hest, hvor jeg fik kraniebrud og piskesmæld. De efterfølgende år havde jeg mange behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut. Det gav mig en nysgerrighed på kroppen og især musklerne. En god behandling af musklerne kan gøre en kæmpe forskel på senfølger af piskesmæld.

Jeg startede min første massøruddannelse i 2005 og har sidenhen arbejdet som virksomhedsmassør. Gennem tiden er det blevet til et godt stykke over 20.000 behandlinger.

Jeg blev mor i 2013 og blev fascineret af kroppens proces igennem graviditeten og efter fødslen. Jeg følte også, at der er et behov for at lave bedre behandlinger inden for graviditet, hvor der bliver sat fokus på de individuelle gener.
Jeg startede som selvstændig i 2016, hvor jeg har fuld fokus på graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for, at graviditeten skal føles lettere og med behandling kan skabe en bedre forståelse og følelse af kroppens forandringer.

Som underviser har jeg stor gavn af min erfaring med klienthåndtering, og så er det fantastisk at dele min passion med nysgerrige elever.