Julie Bruun Søndergaard

Julies baggrund

Julie er uddannet fysioterapeut i 2013. Hun har siden hen suppleret sin uddannelse op med diverse kurser. I efteråret 2014 var gennemførte hun kursus i idrætsfysioterapi og kurserne om idrætsfysioterapi i relation til knæ-/ankel-/fodområdet gennem Fagforum for Idrætsfysioterapi (FFI) på La Santa. Desuden  Authentic Kinesio #1 in Elastic Therapeutic Taping. Basiskursus i ultralydsscanning og Intensivt kursus i Triggerpunkt akupunktur, med behandling af hovedpine, albue, underarm, hånd, low back pain, skulder smerte, upper back pain, knæ smerter, hofte smerte og andre lidelser i underbenene. Hun har desuden taget en uddannelse som kostvejleder og som hold- og fitnessinstruktør.

Julie arbejder til dagligt som fysioterapeut med fokus på nakke/ryg og skulderskader samt behandling af hovedpine, triggerpunkter, myoser og lignende. Hun kører en masse holdundervisning: nakke- og ryghold samt styrketræningshold i et fitness center.

Hos AT-work underviser hun i weekenden på fitnessinstruktør- og massøruddannelsen og har på weekendkursus i idrætsskader.

Hvem er Julie

Jeg er 26 år og har en passion for især kost og træning. Jeg driver en sundhedsblog, www.Juliebruun.com, som netop omhandler sundt mad og træning. Jeg er på uværende tidspunkt gravid og går derfor på barsel til august 2015. Jeg har i den forbindelse fået en ny passion og skriver derfor også om emnet på min blog. Jeg har tidligere arbejdet på en helsecafé, hvor maden var økologisk, sukker-, gluten- og laktosefrit. Det var bl.a. med til at starte min interesse omkring den sunde kost, hvorfor jeg efterfølgende tog uddannelsen kostvejleder her hos AT Work. I forbindelse med mit caféjob kørte jeg noget kokkeskole omkring rawfood. Jeg elsker at holde mig i gang og have gang i nogle projekter. Jeg lever et aktivt liv og trives bedst med en masse mennesker omkring mig.