Henrik Secher

Henrik læste efter ti år som sergent og oversergent i hæren til fysioterapeut.

Som fysioterapeut er han kommet vidt omkring og har samlet erfaring på mange planer.

Han startede på en mindre klinik i Brande. Det at arbejde på mindre klinik gjorde at han samlede et bredt erfaringsgrundlag inden for mange typer af behandlinger gående fre massage over øvelser til akupunktur og manipulation af led.

Efter knap ti år på klinik mistede han lysten til at drive selvstændig virksomhed alene, og var efter en kort periode som ansat på klinik med til at starte et mindre firma op. Firmaet havde til formål at behandle og genoptræne langtidssygemeldte med henblik på tilbagevenden til atbejdsmarkedet.

Henrik fandt igennem dette ud af at træning og genoptræning i rammer for raske mennesker er det kald der passer ham bedst.

I 2010 skiftede han over til fitnessbranchen, blev personlig træner og holdinstruktør på fuld tid.

Henrik blev ansat i ATwork som underviser i 2014 og underviser nu massører, fitnessinstruktører og personlige trænere.

Mit navn er Henrik.

Er lige blevet 50, bosat i Århus med min deledatter.

Jeg er efterhånden blevet en gammel rotte inden for træning, fysioterapeutisk undersøgelse/behandling og massage.

Jeg elsker mit arbejde. Arbejder både tidligt, sent og gerne i weekender. I alle facetter af mit arbejde hjælper jeg mennesker til at blive bedre, sundere og oftest mere glade. Kan man få bedre arbejde end det?

At undervise for ATwork giver ud over muligheden for at videreformidle min glæde og viden omkring mit arbejde samtidig mulighed for og forpligtigelse til at holde mig up to date inden for mit/mine fag. Jeg føler jeg har nået et niveau og en faglighed hvor jeg som underviser kan kikke deltagerne i øjnene med ro i sjælen.