Henrik Riel

Henrik blev uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2011. Siden da har han arbejdet på klinik i Aalborg. I 2014 startede han egen praksis, hvor han havde patienter ved siden af arbejdet på klinikken og har ligeledes tilbudt træningsplanlægning. 2014 var også året, hvor han valgte at læse videre og begyndte derfor på kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi på Aalborg Universitet, der handler om implementering og udvikling af ny teknologi inden for sundhedsvæsenet. 

Hans træningsmæssige baggrund er, at han altid har haft en meget aktiv livstil og har dyrket både forskellige former for holdsport og styrketræning i mange år. Henrik går meget op i at prøve så mange træningsformer som muligt for bedst muligt at kunne rådgive andre.

Privat bor Henrik i Aalborg med sin kone, sine to døtre og hans franske bulldog. Når han ikke er at finde på universitetet, så arbejder han på klinikken, i egen praksis og ellers dyrker han crossfit, som er den sidste træningsform, han har kastet sig over efter at have løbet maraton.

Henrik underviser i faget Fitness på Fitnessinstruktøruddannelsen i Aalborg. Han er en passioneret underviser, som synes det er fantastisk at kunne videreformidle viden og sætter en stor ære i at give sine elever den bedst mulige undervisning.