Gitte Meilandt Siersbæk

Mit navn er Gitte Meilandt Siersbæk, jeg er 35 år, og arbejder til daglig som børnefysioterapeut, både som selvstændig og i kommunalt regi. Inden jeg læste til fysioterapeut, tog jeg selv uddannelsen til massør og har desuden haft diverse konsulentopgaver ift. arbejdsmiljø og løfteteknik.

Jeg har arbejdet med børn og unge siden jeg blev uddannet fysioterapeut fra Århus skolen i januar 2006. Bl.a.  5 år i Nuuk, Grønland. Jeg har været ansat ved At Work siden 2011 som massageunderviser.

Igennem min studietid og sideløbende med mit virke som børnefysioterapeut har jeg brugt min massageuddannelse. Alene berøringen af et andet menneske kan have en helt utrolig effekt på deres livssituation – og det er uanset om det er børn, unge, voksne eller ældre. Og når man så lærer at bruge berøringen helt bevidst, med undersøgelses-og massagegreb, sammen med den teoretiske baggrundsviden indenfor anatomien og fysiologien, er min erfaring at man kan få rigtig gode resultater.

Privat er jeg gift og mor til to små drenge. Jeg bor i Nordfyns kommune på et nedlagt landsted. Så tiden går med hus, have, familie og venner. Og når der er mulighed for det, er friluftsliv en stor interesse.