Gabriella Nagy

Gabriellas baggrund

Gabriella har i mange år beskæftiget sig med voksenuddannelse. Hendes interesse ligger i samspillet mellem mennesker på arbejdspladsen. Deres trivsel og vigtigheden af et godt både fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Inspirationen har været hendes uddannelse på universitet som voksenpædagogisk formidler og kompetenceudvikler. Desuden hendes studier hos flere kendte holistiske undervisere både i Dannmark og i England. Gabriella har de sidste 15 år selv fundet indre glæde, ro og fordybelse med studiet af meditation – ikke mindst Mindfulness Meditation, hvor Gabriella er optaget af hjerneforskeren Richard J. Davidson og Rinpoche Yongey Mingyur, der begge er dedikerede til forskning og fokus på udviklingen af den følelsesmæssige intelligens, med hjernens og hjertets unikke mønstre.

Gabriella beskæftiger sig en hel del med mindfulness som meditationsform og er optaget af at de effektive øvelser har en lang række positive og veldokumenterede effekter, f.eks. som et bedre mentalt helbred, og den reducerede risiko for livsstilssygdomme.

 

Hvem er Gabriella

Gabriella er i 50´erne og bruger en stor del af sit arbejdsliv til undervisning i såvel fysisk som psykisk arbejdsmiljø. ”Jeg har personligt lært meget gennem min oplevelse af stress med symptomer på udbrændthed, på min tidligere arbejdsplads som akademisk fuldmægtig. Disse erfaringer viste sig heldigvis senere som en stor gave, der bliver ved med at inspirere mig til fokus på trivsel og (arbejds)glæde”. ”Ud over min egen daglige dosis af meditation, er jeg stærkt optaget af at kunne gøre en forskel i min undervisning, særligt når jeg møder mennesker, der hænger fast i negative tanker og mønstre, de har svært ved at kæmpe sig ud af”.

”Det er kilde til stor glæde, når mennesker gennem aktive handlinger får skabt sig den fornødne forandring i deres liv”. Dette sammen med min solide base som er familien og mit sociale liv, giver mig en følelse af mening og taknemmelighed for at kunne være med til at gøre en forskel”.

Gabriella er også en aktiv og velbesøgt Stress Supervisor og rejser på mange danske arbejdspladser som en flittig foredragsholder. Hun er desuden forfatter der med eget forlag udgiver egne og andres bøger og publikationer. Gabriella er bl.a. forfatter til Fagbogen Mindfulness på Arbejde – fyr autopiloten, og er udgiver af adskillige guidede meditations- og Mindfulness-CD´er.

Gabriellas har en Bachelor uddannelse i voksenpædagogik, hun er Master i Sundhedspædagogik, Læring og Kompetenceudvikling og har en efteruddannelse i Positiv Psykologi.