Daniel Pedersen

Underviser i anatomi og fysiologi siden 2002.

Uddannet fysioterapeut fra fysioterapeutskolen i København i 2001. Siden har jeg arbejdet med genoptræning af personer med erhvervet hjerneskade.

I 2005 blev jeg ansat på Center for Hjerneskade på Københavns Universitet hvor jeg bl.a. arbejdede i et forskningsprojekt omhandlende effekten af styrketræning og vægtaflastet løbebåndstræning på gangfunktionen hos personer med erhvervet hjerneskade.

Pt. er jeg ved siden af min rolle som terapeut også kliniskunderviser i fysioterapi for fysioterapeutstuderende. Hvilket vil sige at jeg er ansvarlig for de studerendes praktik, undervisning og supervision under praktikken, samt eksaminator ved deres kliniske eksamen.

I min tid på Center for Hjerneskade har jeg desuden undervist fysioterapeuter på mange forskellige kurser i hele landet og enkelt gange også i udlandet.

Jeg er rigtig glad for at formidle på alle niveauer, det er en fantastisk glæde at se eleverne på Atwork udvikle sig og opleve og fascineres af anatomien/fysiologiens fantastiske verden. Jeg syntes anatomi og fysiologi er nogle fantastisk spændende fag, og er meget bevidst om at formidle min glæde ved fagene.

Jeg har stor interesse for og erfaring med styrke- og løbetræning, bl.a. har jeg dyrket styrkeløft og løbet flere marathonløb. Jeg bor på Frederiksberg med min kone som er uddannet arkitekt og vores to børn.