Chrysanthe Stannowska

Jeg hedder Chrysanthe.

Jeg er uddannet Cand.scient i Human ernæring på Københavns Universitet og brænder for ernæringsfysiologi og helbredende kost så vidt dette er muligt. Jeg har tidligere undervist i sundhed og ernæring både på erhvervsskole og privat som vaneændringscoach samt som kostvejleder. Jeg er desuden optaget af samfundets tendens til at producere spiseforstyrrelser i folk, og er i den forbindelse rådgiver i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg som bestyrer i en helsekost, da helse og ansvar for eget helbred er meget tiltalende for mig, og passer til min måde at leve mit liv på. Derfor er det også relevant at nævne, at jeg på nuværende tidspunkt er ved at videreuddanne mig til biopat.

Jeg er betaget af ernæringsfysiologiens kompleksitet og vedblivende nysgerrig omkring det enorme uudforskede område inden for dette felt. Hvem ved i virkeligheden, hvad der sker med den mad vi spiser, hvilke konsekvenser den resulterer i, og hvad den gør for os? Vi kender faktisk kun brudstykker af sandheden.