Amanda Cramer-Nielsen

Jeg hedder Amanda.

Jeg er uddannet Cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet, hvor jeg også har min bachelor i Fødevarevidenskab fra.

Fra min uddannelse har jeg en stor viden om den komplekse sammenhæng mellem ernæring, sundhed og sygdomme. Jeg synes, at sammenhængen mellem ernæring og sygdomme er rigtig interessant, og at det er spændende, hvordan den rette ernæring både kan være en del af at forebygge og behandle visse sygdomme. Derudover synes jeg der et interessant at se på, hvordan man bedst muligt hjælper danskerne til at foretage sundere valg i hverdagen både på individniveau og på nationalt plan.

Udover at være underviser på kostvejlederuddannelsen hos At Work Skolen arbejder jeg i øjeblikket også som forskningsassistent i Region Hovedstaden, hvor jeg er tilknyttet flere sundhedsvidenskabelige projekter med fokus på stress, kost og sundhed. Jeg har tidligere også undervist i kost, sundhed og ernæring i forbindelse med frivilligt arbejde og praktik.

I min fritid bruger jeg selv meget tid i køkkenet og kan godt lide at afprøve nye opskrifter. Derudover er det vigtigt for mig at finde tid til at komme i fitnesscenteret, hvor jeg træner på hobbyplan.