Europæisk registrering som Personlig Træner

At Work Skolens uddannelse til Personlig Træner er akkrediteret og godkendt af Europe Active (EHFA) www.europeactive.eu og lever således op til Europæiske standarder for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen for personlige trænere.

Tager du At Work Skolens uddannelse til Personlig Træner, vil det på dit eksamensbevis fremgå, at uddannelsen er godkendt af Europe Active (EHFA), idet et særligt logo vil være påtrykt.

Ligeledes vil du blive registreret hos European Register of Exercise Professionals.

Gennem sin kvalitetssikring bekræfter EREPS, at man er kvalificeret til at udføre sit job samt give forbrugere, arbejdsgivere og partnere den nødvendige grad af tillid til ens professionalisme. 

Som uddannet Personlig Træner fra At Work Skolen bliver du automatisk registreret i EREPS på niveau 3 og 4, og vi betaler for et års registrering.

Hvem er Europe Active?

Europe Active (EHFA) er en non-profit organisation, som repræsenterer både den offentlige og private fitnesssektor i Bruxelles ved EU og andre internationale organisationer. Med sin målsætning om at få “More people, More active, More often” sigter Europe Active efter muligheder for at samarbejde med organisationer, der fremmer fysisk aktivitet i Europa.

Europe Active udarbejder ligeledes standarder for sundheds-og fitnesssektoren og fremmer bedste praksis inden for undervisning og uddannelse.

Europe Active repræsenterer i øjeblikket ca. 10.000 centre og 18 nationale foreninger spredt over 25 lande i Europa, herunder Dansk Fitness og Helse organisation, som er den danske brancheorganisation med medlemmer som f.eks. Fitnessworld og Fitnessdk.

Godkendelse af At Work Skolens uddannelse til Personlig Træner

Europe Active har udarbejdet særlige standarder for uddannelsen til Personlig Træner og ligeledes for de skoler, der udbyder uddannelsen.

At Work Skolen og vores uddannelser har således været igennem en omfattende ansøgnings- og godkendelsesprocedure, for at opnå denne akkreditering.

Som en del af godkendelsen har Europe Active haft adgang til alt undervisningsmateriale, eksamensopgaver, information om pensum, målbeskrivelser, eksamensvejledning, undervisernes uddannelsesmæssige baggrund samt skolens kvalitetsstandarder og arbejde med kvalitetssikring.