Kvalitet i undervisningen

På At Work Skolen arbejder vi målrettet med kvaliteten i selve undervisningen. Dette gør vi ved for eksempel at bruge undervisere med en statsautoriseret uddannelse. Ligeledes er vores E-Learning særligt udviklet, så du få den bedst undervisning og mulighed for læring.

Fysioterapeuter som undervisere

Det er vigtigt for dig, at du bliver undervist af uddannede fysioterapeuter, når du tager en uddannelse til Fitnessinstruktør eller Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler, hvilket du gør på At Work Skolen i hele landet.

Dette er med til at sikre, at du får en uddannelse med et højt kvalitetsniveau, samtidig med, at det giver dig den bedste mulighed for indlæring.

Bliver din undervisning foretaget af statsautoriserede fysioterapeuter, kan du blandt andet også være tryg ved, at din underviser er så fagligt kompetent, at du ofte kan stille spørgsmål uden om pensum.

Til den praktiske eksamen har vi desuden eksterne censorer i form af fysioterapeuter, hvilket blandt andet kan give dig en fordel på jobmarkedet efter uddannelsen.

Se At Work Skolens undervisere

Læs om At Works Skolens grundtanke og kvalitet

E-Learning særligt udviklet

Har du prøvet vores E-Learning? Det er med lyd og billeder, så det minder om at sidde til en forelæsning på universitetet, du sidder bare hjemme. Du kan studere i dit eget tempo og du har desuden mulighed for at tage lektionerne flere gange.

Læs mere om de mange fordele og om andres gode erfaringer

Anatomi og fysiologi kan tages som klasseundervisning på Frederiksberg, eller som undervisning på Internettet. Faget egner sig særdeles godt til E-learning, da du i ro og mag kan lytte til de latinske udtryk og blive fortrolig med terminologien i dit eget tempo.

Tilmelder du dig vores uddannelse til Massør eller Fitnessinstruktør, så har du adgang til undervisning i faget anatomi og fysiologi på Internettet døgnet rundt. Vores kostvejlederuddannelse tilbydes ligeledes som E-Learning.

Se hvad du blive hele eller delvis over Internettet