Bliv Helse- og Sportsmassør

Til dig som ønsker at give dine kunder en grundig helkropsmassage med fokus på wellness, velvære og sport.

Datoer, hold og tilmelding

Anbefalinger

Lasse: “Online selvstudie som kan foretages, når der er tid til det – men også godt suppleret af underviser ved fysisk undervisning.”

Aicha: “Undervisningen, jeg har lært en masse, og på en god måde. Vi havde også en fantastisk lærer og klassen var super fed 🙂 Der var plads til os alle på trods af viden, hudfarve og religion.”

Jari: “Super godt online materiale og god praktisk undervisning fra en dygtig og behagelig underviser.”

Se flere anbefalinger

Om uddannelsen til Helse- og Sportsmassør

Helse- og Sportsmassør kursistDu lærer at give dine kunder en professionel massage med fokus på wellness og velvære, og du vil ligeledes kunne tilbyde massage inden sportspræstation, samt restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet.

Underviserne på uddannelsen her er erfarne massører, der sikrer dig kvalitet i anvendelighed, og konkrete kompetencer, du kan bruge som supplement til anden uddannelse – f.eks. som Personlig Træner, frisør, kosmetolog, holdtræner eller kostvejleder – eller som selvstændig ydelse/produkt.

Du lærer at give en koreograferet helkrops helsemassage der varer 30-45 minutter, og ligeledes en koreograferet helkrops sportsmassage af ca. 60 minutters varighed. Massagekoreografierne kan gives som hel- eller delkropsmassager, alt efter dine kunders ønsker og behov.

Som helse- og sportsmassører lærer du om kroppens basale anatomi og fysiologi, med særligt fokus på bevægeapparatet. Du lærer også, hvordan du kan arbejde professionelt med kundeservice, og sikre dine kunder en god og tilfredsstillende oplevelse.

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker at kunne tilbyde professionel helse- og sportsmassage, med fokus på velvære og præstationsfremme og restitution, uden at skulle arbejde med muskulære problemer og egentlig skadebehandling.

Afdragsordning

Kontantprisen for uddannelsen til Helse- og Sportsmassør er 9.450 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 10.867,50 kroner. De 10.867,50 kroner deles i 4 afdrag over 4 måneder, så du hver måned betaler 2.716,88 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Uddannelsesindhold:

Massage – 50 lektioner

Teori:
– Virkningen af massage
– Kontraindikationer (hvornår må man ikke give massage)
– Lejring
– Arbejdsstillinger
– Kundepleje
– Produkter, olier m.m.
– Hygiejne

Praktisk:
– Helsemassage, helkrops koreografi
– Ansigtsmassage, koreografi
– Inciterende og stimulerende pre-sports massage for ben og arme
– Sportsmassage, helkrops koreografi

Faget afsluttes med en 30 minutters praktisk massageeksamen, hvor du skal give massage til en ekstern censor, der er uddannet fysiurgisk massør eller massageterapeut. Eksamen vurderes som bestået eller ikke bestået.

Anatomi og fysiologi – 20 lektioner

Basal fysiologi:
– Cellelære
– Vævslære
– Knoglelære
– Ledlære
– Muskellære
– Kredsløbet
– Respiration
– Huden

Basal anatomi, bevægeapparatet:
Muskel (35 muskler)
– Navn
– Placering
– Funktion
Legemets større knogler
– Navn
– Placering
Ledtyper (større led)
– Navn
– Placering
– Bevægelighed

Faget afsluttes med en online eksamen med 20 spørgsmål, der skal besvares inden for 30 minutter. Der forudsættes 60% rigtige svar for at bestå. Eksamen vurderes som bestået eller ikke bestået. Har du gennemført At Work Skolens uddannelse til Personlig Træner, behøver du ikke at tage den online eksamen i anatomi og fysiologi.

Levende undervisning af høj kvalitet

At Work Skolens E-learning er levende undervisning af høj kvalitet

På At Work Skolens uddannelse til Helse- og Sportsmassør foregår nogle af lektionerne som online undervisning, så du får en stor fleksibilitet.

At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.