Spørgsmål og svar – Uddannelsen til Løbecoach

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring vores uddannelse til Certificeret Løbecoach, som du her finder svar på.

Kan jeg vælge afdragsordning?

Ja, det kan du godt. Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 9.194,25 kroner. De 9.194,25 kroner deles i 3 afdrag over 3 måneder, så du hver måned betaler 3.064,75 kroner.

Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Hvornår skal jeg betale for uddannelsen?

Ved tilmelding betaler du kun 250 kr. i delbetaling, og resten skal først betales kort tid før, du starter på klasseundervisningen.

Hvis du vælger afdragsordning, betaler du også kun 250 kr. i delbetaling ved tilmelding, og så starter din afdragsordning kort tid før, du starter på klasseundervisningen.

Hvem tager typisk uddannelsen og hvordan bruger de den?

Vi ser mange forskellige typer på uddannelsen til Løbecoach, alt fra motionisten til ultraløberen – fælles er, at de interesserer sig for løb og ønsker at arbejde mere med løbetræning enten privat eller erhvervsmæssigt.

Kan jeg tage uddannelsen ved siden af et arbejde?

Ja, langt størstedelen af deltagerne på uddannelsen til løbecoach, tager uddannelsen ved siden af deres arbejde. Undervisningen er tilrettelagt med 45 lektioners undervisning som E-learning, og så en weekends praktisk undervisning, og denne model gør det nemt og fleksibelt at forene med job og et travlt privatliv.

Hvor meget tid skal man forvente at bruge til forberedelse?

Som tommelfingerregel siger vi på At Work Skolen, at man skal bruge den samme tid til forberedelse, som man bruger på selve undervisningen. Det varierer naturligvis fra elev til elev, alt efter forudsætninger og erfaringer. På uddannelsen er der en del læsestof, som du skal igennem, både i forhold til E-learningen og inden den praktiske undervisning.

Hvilken forskel er der på de forskellige udbudte uddannelser og skoler?

Der findes ikke mange af denne type uddannelser i Danmark og At Work Skolen er os bekendt den eneste skole der tilbyder en eksamineret og certificeret uddannelse til Løbecoach og løbetræner.

Ligeledes adskiller At Work Skolens uddannelse sig ved, at der er tværfaglig undervisning og at undervisningsmaterialet er udarbejdet af ernæringseksperter, fysioterapeuter, løbere og læger.

Stilles der krav til særlige forudsætninger?

Nej, der stilles ikke nogen særlige krav til forudsætninger på uddannelsen til løbecoach, du behøver altså ikke være erfaren løber eller lignende – en interesse for løb vil naturligvis være en fordel.

Hvorfor er det en fordel at tage uddannelsen på At Work Skolen?

Uddannelsen på At Work Skolen er grundig og du bliver undervist af dygtige fagfolk, herunder fysioterapeuter. Ligeledes opnår du viden om træning, anatomi & fysiologi osv., på et niveau der betyder, at du kan bruge uddannelsen professionelt.

At Work Skolen har eksisteret siden 1994, og dette betyder, at vores uddannelser og kurser er kendte og anerkendte mange steder.

Er der mødepligt på uddannelserne, og hvad får jeg af eksamensbeviser?

Der er ikke mødepligt på uddannelsen til Løbecoach. Der er på uddannelsen tale om voksenundervisning og vi sikrer gennem en grundig eksamen, at det nødvendige niveau er til stede, før at du kan bestå. Som uddannet Løbecoach fra At Work Skolen modtager du et eksamensbevis. Der medvirker en ekstern censor til eksamen, og såvel censor som eksaminator, der begge er fysioterapeuter, underskriver eksamensbeviset.

Hvad er dumpeprocenten og kan man gå til reeksamen?

Vi oplever på uddannelsen til løbecoach en dumpeprocent på omkring 10%. Man kan naturligvis gå til reeksamen – mod betaling af et eksamensgebyr.

Skal jeg have løbet f.eks. et Marathon for at kunne tage uddannelsen?

Nej, det er ikke en forudsætning for at deltage på uddannelsen, at du f.eks. har løbet et Marathon eller lignende, men du skal naturligvis gerne interessere dig for løb.

Lærer jeg på uddannelsen at udarbejde individuelle træningsprogrammer indenfor løb?

Ja, du lærer på uddannelsen, hvordan du kan udarbejde individuelle træningsprogrammer til den enkelte, som tager hensyn til ønsker og behov, forebyggelse af skader, sportsernæring osv.

Hvad vil det sige, at jeg bliver Certificeret Løbecoach?

Du bliver eksamineret på At Work Skolen, herunder med deltagelse af en ekstern censor. Efter bestået eksamen får du papir på, at du har gennemgået en uddannelse med et specifikt indhold.

Du vil således kunne kalde dig både certificeret og fysioterapeuteksamineret Løbecoach og løbetræner.