Vibe Møller

Generelt set, så er min holdning til omverdenen blevet mere positiv, samtidig med, at jeg nu har et større fokus på ressourcer i stedet for begrænsninger.

Anbefalinger – At Work Skolens coachuddannelse

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores coachuddannelse, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om uddannelsen til Lifecoach her


Vibe Møller

Hej, mit navn er Vibe Møller og jeg bor i Gammel Ry sammen med min mand som jeg har to børn sammen med, på henholdsvis 18 og 21 år. Til dagligt arbejder jeg som Sygeplejerske på Horsens Sygehus.

Jeg forsøger i så høj grad som muligt at holde mig aktiv i min fritid, og især mountainbike og kajak er det som fylder mest. Dette skyldes især den skønne natur, som jeg har lige udenfor døren og som virkelig lægger op til et aktivt liv.

Jeg valgte at tage uddannelsen til Sundheds- og Livsstilscoach på At Work Skolen, da coaching i høj grad kan bruges i min stilling som Sygeplejerske. Faktisk i så stor grad, at jeg har coachet nyuddannede Sygeplejersker med henblik på bedre selvværd og selvtillid. Jeg håber, at jeg i fremtiden kan bruge coaching mere effektivt i mit arbejdsliv og jeg håber især at kunne bruge mere tid på at vejlede kollegaer, hvilket jeg føler mig godt tilpas med efter jeg har taget uddannelsen på At Work Skolen.

I mit privatliv har jeg desuden stor gavn af den viden jeg har erhvervet mig på uddannelsen. Jeg har især opnået en bedre forståelse for, at man kun kan gøre det bedste man kan, og gør man det, så skal man være tilfreds. Generelt set, så er min holdning til omverdenen blevet mere positiv, samtidig med, at jeg nu har et større fokus på ressourcer i stedet for begrænsninger.

Det bedste ved uddannelsen til Sundheds- og Livsstilscoach på At Work Skolen er, at det er et forholdsvis kort forløb, hvilket gør det til en overskuelig uddannelse, samtidig med, at jeg har fået utroligt meget for pengene. Undervisningens kvalitet er nemlig særdeles høj og her vil jeg især nævne underviseren, som var super motiverende.