Thomas

Flexibilitet i forhold til selv at kunne bestemme undervisningstiden med online træning. Også superflexibelt med muligheden for online eksamen. Selvom alt har været online for mig har kvalitetsindtrykket været meget højt. Materialet er godt og pædagogisk - der er meget supergodt ekstramateriale også. Valget mellem de speakede præsentationsmoduler og samtidig den store fyldestgørende mappe til ren læsning var godt for mig. Og eksamen online fungerede rigtig godt og meget professionelt.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om uddannelsen her


Thomas

Flexibilitet i forhold til selv at kunne bestemme undervisningstiden med online træning. Også superflexibelt med muligheden for online eksamen. Selvom alt har været online for mig har kvalitetsindtrykket været meget højt. Materialet er godt og pædagogisk – der er meget supergodt ekstramateriale også. Valget mellem de speakede præsentationsmoduler og samtidig den store fyldestgørende mappe til ren læsning var godt for mig. Og eksamen online fungerede rigtig godt og meget professionelt.