Sofie

Mindfulness givet mig værktøjer så jeg er blevet bedre til at tale og møde nye mennesker, bedre til at mærke dem og være mindre genert, samt givet mig mere energi og glæde i hverdagen.

Sofie er uddannet materialist og kontorassistent med speciale i administration, og er netop blevet færdiguddannet som Mindfulness Instruktør fra At Work Skolen.

Da Sofie startede på kurset til Mindfulness Instruktør var hun uden arbejde og havde i længere tid været ind og ud af flere forskellige vikariater. Sofie uddyber: ”Jeg havde lidt opgivet håbet om et fast arbejde, men fik kort tid efter mit kursus til Mindfulness Instruktør arbejde hos PEEPERS Denmark. Så i dag sidder jeg som Blog Manager for et nationalt/internationalt modelbureau, hvor jeg har ansvaret for 5 nationale og 10 internationale bloggere, som skal teste produkter inden for sundhed, skønhed og mode generelt. Så jeg er gået lige fra det ene til at andet. Men jeg er sikker på, at mindfulness har betydning for, at jeg nu er i arbejde igen.”

Sofie fortæller om sin motivation for at vælge kurset Mindfulness Instruktør: ”Min motivation for at tage kurset var, at jeg altid har interesseret mig for det spirituelle område i min fritid, og jeg har hørt og læst en del om mindfulness. Desuden har jeg haft en kæreste, som var soldat, hvor de også anvendte mindfulness.”

”Men jeg er overrasket over, hvad kurset har givet mig selvudviklingsmæssigt. Det er meget mere end jeg har kunnet håbe på. Jeg er blevet meget bedre til at turde ting, f.eks. kan jeg nu stå foran folk og holde events. Desuden har mindfulness givet mig værktøjer så jeg er blevet bedre til at tale og møde nye mennesker, bedre til at mærke dem og være mindre genert, samt givet mig mere energi og glæde i hverdagen.”

Sofie vil både kunne anvende sin nye titel som Mindfulness Instruktør på sit arbejde og i privaten. Sofie fortæller:

”På mit arbejde har jeg allerede anvendt mindfulness, eksempelvis har jeg afholdt spaevents, hvor jeg har haft brugt mindfulness i form af Kropsscanning, hvilket deltagerne har været rigtig glade for. Desuden har det været en rigtig god måde at få meditation ind på.” Sofie fortsætter: ”Men jeg vil også komme til at bruge mindfulness rent privat. Min kæreste og jeg er nemlig i gang med at købe et nyt hus, og der vil der være plads til et behandlerrum, hvor jeg enten kan afholde mindfulness som enkelttimer eller muligvis i kombination med noget spa.”

Det var særligt prisen, beliggenheden og referencer, som fik Sofie til at vælge At Work Skolen. Sofie uddyber: ”Jeg var inde og læse om mindfulness hos flere forskellige udbydere, men At Work Skolen var et af de steder som lå tættest på min bopæl. Desuden var kurset ikke voldsom dyrt, der var mulighed for afdragsordning og flere af de jeg kender har sagt flere gode ting om skolen.”

Sofie afslutter: ”Det sjove ved det hele er, at man i starten af kurset tror, at det er skjult kamera, men man finder rent faktisk ud af, at mindfulness og de værktøjer som man får virker når man står i uvante situationer. Så mindfulness har givet mig det, at jeg nu går ud over en grænse, hvor jeg normalt ville have stoppet.”

Det er formentlig ikke sidste gang, at vi ser Sofie på At Work Skolen, for fremtiden indeholder også planer om kurset til Positiv Psykologi Vejleder.

Læs om kurset her