Shahid

Med endt uddannelse vil jeg gå ud og leve op til At Work Skolens navn, jeg vil repræsentere At Work Skolen fordi denne uddannelsesinstitution ikke blot uddanner for business og penges skyld, men fordi de tror på, at der er et formål med uddannelsen.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Fysiurgisk Massør

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Shahid

Shahid er 38 år og er uddannet Bioanalytiker. Han har tidligere været i flyvevåbnet, civilforsvaret og tidligere påbegyndt uddannelsen som flymekaniker.

Shahid er født og opvokset i Danmark og har pakistanske forældre. Hans kulturelle baggrund ligger ham tæt på livet, og hans opvækst har haft utrolig stor betydning for det han arbejder med i dag.

Shahid er netop påbegyndt At Work Skolens intensive uddannelse til Massør, da han mangler papirer på et fremtidigt arbejde som massør. Desuden ved han, at uddannelsen vil give ham større viden end hvad han allerede besidder, og at han med et eksamensbevis fra At Work vil kunne gå ud og behandle personer forsvarligt.

Shahid udtaler:

Massage er en kulturel arv som jeg er opvokset med, og jeg lærte at massere af min far da jeg var ca. 6½ år. På daværende tidspunkt var mine hænder dog ikke var store nok til at tage fat, så min far lærte mig at massere ved, at jeg skulle gå på ham. Jeg lærte hvor jeg skulle gå og hvordan jeg skulle placere mine fødder”.

Den pakistanske baggrund og religion generelt har dog også belært ham om livet og samfundet, samt den spirituelle verden som er en stor del af Shahids liv.
Shahid udtaler: ”Jeg er god til at bruge mine hænder, og har lært at mit fremtidige arbejde skal indeholde ”noget som skal fikses” – om det så er mennesker eller maskiner det er underordnet, men min passion er at fikse ting.

Shahid blev i sin barndom stimuleret til det spirituelle virke og har i mange år læst i hænder. Shahid spår ikke om fremtiden, men fortæller om det han kan se, dvs. adfærd, de emotionelle forhold samt den fysiske og psykiske kapacitet.

Shahid fortæller:

Når jeg læser folks hænder, kan jeg se hvilke ressourcer vedkommende benytter og hvad der forhindrer dem i at kunne udnytte denne kapacitet.

Shahid fortæller om sine planer for fremtiden:

Jeg har en iværksætterlyst og har planer om, at jeg i min fremtid skal prøve at være selvstændig. På denne måde kan jeg komme ud og afdække enkelte personers behov, herunder gennem coaching, vejledning, udspænding, massage mm. Med endt uddannelse vil jeg gå ud og leve op til At Work Skolens navn, jeg vil repræsentere At Work Skolen fordi denne uddannelsesinstitution ikke blot uddanner for business og penges skyld, men fordi de tror på, at der er et formål med uddannelsen, og fordi at Camilla Hilbrands har en passion med at uddanne kompetente og dygtige elever, der kan gå ud og repræsentere At Work Skolen.