Sebastian Svane Krogdahl

Jeg forhørte mig om At Work Skolens uddannelser hos andre, inden jeg selv påbegyndte undervisningen og fik kun positive anbefalinger om skolen. Jeg er meget overrasket over det høje faglige niveau.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om Personlig Træner uddannelsen


Sebastian har taget At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner
En karriere som fodboldspiller giver stadig mulighed for uddannelse.

20-årige Sebastian Svane Krogdahl er fodboldspiller på HB Køges 1. divisionshold og har tidligere spillet for FC København. Sebastian har en Team Danmark HF-uddannelse bag sig og har netop afsluttet At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner.

Sebastian fortæller:

Jeg arbejder som professionel fodboldspiller og ville gerne uddanne mig samtidig. Jeg ville gerne holde hjernen i gang og få mere teoretisk såvel som praktisk viden om træning. Jeg har altid interesseret mig for træning, sport og livsstil og jeg ved, at jeg i fremtiden gerne vil arbejde med mennesker inden for dette område. Disse to uddannelser er de helt rigtige for mig – og giver mig gode muligheder for, at kunne kombinere et for mig fagligt relevant job med mit arbejde som fodboldspiller.

Sebastians fodboldkarriere stiller krav til uddannelser, der kan planlægges i forhold til hans daglige træning. Sebastian fortæller:

Det har ikke været så svært at kombinere min fodbold og mine uddannelser fra At Work Skolen, da der er mange valgmuligheder med hensyn til undervisningstidspunkter. Jeg valgte at tage klasseundervisning i anatomi og fysiologi mandag formiddag, hvilket passede perfekt i forhold til min træning, der først startede over frokost. Den praktiske undervisning i fitnessfaget valgte jeg at tage onsdag eftermiddag, hvilket betød, at jeg trænede om morgenen i stedet. Det har været meget fleksibelt, at jeg har kunne vælge timerne selv – så behøvede jeg ikke, at stresse så meget over, at få min hverdag til at hænge sammen. Underviserne var tillige meget forstående og fleksible i forhold til min fodboldtræning. Hvis der f.eks. var nogle timer, som jeg ikke kunne komme til, så var de meget venlige til at fortælle, hvad jeg skulle læse op på til den efterfølgende gang – de har været med til at gøre det lettere for mig. Det var til stor hjælp – særligt under uddannelsen til Personlig Træner – hvor jeg efter at have tilmeldt mig kurset, fik ændret mine træningstider og således måtte komme tre timer ”for sent” på grund af morgentræning.

Jeg forhørte mig om At Work Skolens uddannelser hos andre, inden jeg selv påbegyndte undervisningen og fik kun positive anbefalinger om skolen. Jeg er meget overrasket over det høje faglige niveau. Der er ikke en finger at sætte på undervisningen, særligt er undervisningen i faget anatomi og fysiologi på et højt plan – og var der noget man missede i undervisningen, så var det nemt nok at læse det som e-learning. Det var en rigtig god kombination.

Sebastian startede med, at tage uddannelsen til Fitnessinstruktør og påbegyndte nogle måneder derefter uddannelsen til Personlig Træner.

Jeg fik job som Fitnessinstruktør umiddelbart efter, at jeg havde bestået min eksamen og fik hurtig lyst til at gå skridtet videre og få endnu bedre muligheder for, at sætte mit eget præg på instruktioner og udviklingsplaner for klienterne. Derfor valgte jeg at bygge oven på med uddannelsen til Personlig Træner. Jeg arbejder fortsat som Fitnessinstruktør og glæder mig til at bruge alt det, jeg har lært som Personlig træner, så jeg kan hjælpe mine kunder til at træne mere effektivt og hjælpe dem på rette vej mod en sundere livsstil. Det kan også være, at jeg fremadrettet supplerer med At Work Skolens kostvejlederuddannelse, da jeg gerne vil have endnu mere viden om kost.

Vi ønsker Sebastian al held og lykke med sine uddannelser og fodbolden i fremtiden.